Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért hiszik egyesek, hogy...

Miért hiszik egyesek, hogy "aki akar, az talál munkát"?

Figyelt kérdés
Hivatalosan is sokkal kevesebb munkahely van, mint amennyi aktív munkakereső, tehát esélytelen, hogy mindenki el tudjon helyezkedni.
2013. jan. 28. 12:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/105 anonim ***** válasza:
77%

Itt a gyakon mindig szuperhősök vannak. Komolyan monodm ezeket a történeteket már Hollywood sem forgatná le, annyira blődek.

De érdekes módon állandóan itt eszi ezeket a sikeres embereket a fene a gyakon sőt, még a munkanlküli témába is állandóan belepofáznak.

Jó hogy ennyi szupertehetséges ember van. Igen 12 óra munka után meg csinálják az önéletrajzot, gyerekeket nevelnek és még a f*szom tudja mit csinálnak. Persze.

2013. jan. 28. 13:00
 32/105 anonim ***** válasza:
100%

# 25

Nemrégiben grafikusi pozíciót hirdettek meg valahol,

elvárás az rengeteg volt, de! fizetést első pár hónapban nem tudnak nyújtani...

2013. jan. 28. 13:00
 33/105 anonim ***** válasza:
68%
28-as hagyjuk már ezt a helyesírásba belekötést. itt egyből reagálunk dolgokra, ha hivatalos levelet küldenék, van eszem, és beraknám hibajavításra wordbe. Ez így megfelel? Ne ilyeneken akadj már fent, mert szerintem senki nem pedáns hiába magyarok vagyunk helyesírásból. nem írok, meg szerkezsztek naponta könyveket, hogy egyből vágjak minden szót hogy kell lebetüzni.
2013. jan. 28. 13:04
 34/105 anonim ***** válasza:
97%

"28-as hagyjuk már ezt a helyesírásba belekötést."

Nem akarlak megbántani, de én is ezt mondom.

A párom nem tud helyesen írni de mérnökként dolgozik.

Nem egy cégvezetőt ismerek személyesen, sikeres, gazdag emberek - és nem tudnak se fogalmazni, se helyesen írni.

Legutóbbi munkahelyemen a diplomás project manager adott ki a kezéből olyan munkaleírást, amiben üvöltöttek a hibák.

A párom már megmondta a tutit: ebben az országban csak a hülyék tudnak érvényesülni.

2013. jan. 28. 13:11
 35/105 anonim ***** válasza:
94%
Előző eszmefuttatásom természetesen 28-nak szólt :D
2013. jan. 28. 13:12
 36/105 anonim válasza:
91%

Annyira okos tud lenni az akinek nem kell ezt átélni. Igen valószinű én élvezem hogy nem tudok semerre mozdulni, nem tudom elkezdeni az életem, nem vesznek fel a legszarabb takarítónői munkára sem mert odaadják ismerősöknek az állást. azt is élvezem hogy arra a munkára ami nekem szakmába vág olyat vettek fel akinek köze nincs hozzá és ráadásul van egy válalkozása is. Élvezem a folyamatos visszautasítást a pénztelenséget....stb Mert én már csak ilyen mazohista vagyok. Mert hiába adom le nem engem vesznek fel. Nállunk még meki sincs. Gyárban dolgoztam (1 évig bírtam idegekkel mert a végletekig kihasználtak minimális fizetésért. Se szabadnap se táppénz... stb) és napi 4-5 órát kellet utaznom és cserébe lófa.t sem kaptam. Csak az állandó csesztetést.

Az akinek szerencséje volt és van munkája, örüljön és üljön meg a seggén. Ne nézzen le olyat akinek nincs olyan rohadt mázlija h egyből felvegyék. ha ti is átélnétek ezt a lélekromboló munkaután való futkosást akkor talán felfognátok és nem néznétek le így másokat.

2013. jan. 28. 13:13
 37/105 anonim válasza:
95%

33.

én ugyan nem a 28-as vagyok, de azt kell mondjam: nem, nem elég a Wordbe beírni. (Kezdjük ott, hogy a word helyesírás-ellenőrző egy nagy fos.)

Ha viszont az az igazság, amit az utánad következő írt, az nagyon szomorú dolog.

2013. jan. 28. 13:13
 38/105 anonim ***** válasza:
100%

Mellesleg szerintem totál feleslegesek az álláskeresők után járó támogatások, a munkáltatók csak visszaélnek ezzel és semmi érdemi javulás nem látható a munkaerő piacon!Semmi értelme nincs, hogy x-havonta felvesz pár embert, dolgoztatja őket amíg le nem jár a támogatás, aztán mehetnek isten hírével.Ez jó a dolgozónak?Jó az államnak?Ez egyedül a munkáltatónak jó, bár valójában annak sem igazán, hiszen értelmesebb lenne és gazdaságosabb megtartani azt, aki már betanult.

És akkor egyesek elvárják, hogy ebben a debilidióta rendszerben mindenki jól boldoguljon?Fhhh...

2013. jan. 28. 13:14
 39/105 anonim ***** válasza:
100%

Persze, találsz, ha bármikor tudsz dolgozni, éjjel és nappal 4 műszakban, tudsz ingázni, nem vagy soha beteg, nincs gyereked és férfi vagy.

Ha nő vagy és oda akarsz érni az oviba a gyerekért, már mehet is kukába az önéletrajz.

2013. jan. 28. 13:50
 40/105 anonim ***** válasza:
24%
Nem azt mondom, fontos a helyesírás, csak itt ne akadjunk fent ezen. :P A támogatás meg szerintem is kis tűzoltásnak jó, semmi másra. meg kéne szabni, hogy hányszor veheti igénybe egy cég az ilyet és akkor nem lenne mindig más melósuk.
2013. jan. 28. 13:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!