Létezik ember, aki keresett már pénzt a KMD-vel? Vagy MLM-mel?
"Tejbe, őszintén, téged vigasztal, ha nem egyedül vagy buta?"
:D :DD :DDD :DDDD :DDDDD
És jön a sláger szöveg, nem értesz hozzá, mert nincs belső tapasztalatod, ésatöbbi-ésatöbbi....
De ő ért hozzá, és közli a "tényeket":
"Egy MLM-ben viszont - mivel már a csatlakozáskor jól jársz - soha nem buksz, nem kell a pozitív végkimenetelhez nemhogy exponenciális, de egyszerű növekedés sem."
Miért járok jól magától a csatlakozástól? És a hálózat építése nem növekedés? És ha a kutya nem lép be alám, és hónapokat telefonáltam, szerveztem, terveztem, az nem elbukott idő és pénz?
De ezeket már sokszor leírtam, de nektek le kell írni mindig az ellenkezőjét, nehogy az idetévedőkben megerősödjön a kétely a csodás MLM-el kapcsolatban.
"A baj az, hogy Digo olyanról beszél, amihez nem ért, és összemossa a fogalmakat. "
Kb másfél hónap alatt már rájöhettél volna, hogy itt mindig csak Tejbének meg a hozzá hasonlóknak lehet igaza és csakis ők (vagyis inkább ő) azok akik mindenhez értenek ami az MLM-hez köthető. :)
"És ha a kutya nem lép be alám, és hónapokat telefonáltam, szerveztem, terveztem, az nem elbukott idő és pénz? "
Neked is leírtuk már de te nem vagy képes felfogni, hogy ilyen nem létezik csak a te félresikerült fantáziavilágodban.
A csatlakozással meg eleve azért jár jól az ember mert olcsóbban kaphatja meg a termékeket. Ez persze csak a termék alapú MLM cégekre igaz.
Persze, ilyen nincs....
A wikipedia meg csak hülyeségeket ír....
A siker garanciája pedig te magad vagy....
Aki ilyeneket elhisz, MLM-ezik. Ennyi.
"A csatlakozással meg eleve azért jár jól az ember mert olcsóbban kaphatja meg a termékeket."
Hatalmas! :DD Mekkora király vagy hogy olcsóbban veszel tusfürdőt! Ezért megérte lediplomázni!
"Mekkora király vagy hogy olcsóbban veszel tusfürdőt! Ezért megérte lediplomázni!"
A diplomának ehhez semmi köze, nem értem minek kevered ide. És igen, nagy előny, hogy valamihez olcsóbban hozzájutsz. Ezt az előnyt az összes kereskedő pénzzé is tudja tenni. Ha te nem látod ezt az előnyt, nem leszel kereskedő, majd boldogulsz más területen. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!