Létezik ember, aki keresett már pénzt a KMD-vel? Vagy MLM-mel?
Nem nagyon néztem utána, most csak az első találatot linkelem róla, ami a wikipédia volt.
Felhívnám a figyelmedet a "Jellemzői" bekezdés második pontjára:
További sikeres kereskedést! :)
Már vártam, hogy mikor hozod elő a wiki-t. Jó, hogy a wikipediat is az olyan "hozzáértők" írják, mint amilyen te is vagy.
Ahelyett, hogy írkálod a hülyeségeket inkább utána néznél.
Ahha.. A wikipédia is hülyeség. Kár hogy a szócikkeit LEELLENŐRZIK és csak akkor hagyják fent ha az a valóságnak megfelel.
Na, eleget égetted magad mára szerintem.
Érdekes, a wiki nemzetközi változatában sem tűnt fel senkinek hogy termék, és szolgáltatás nélküli értékesítésről van szó a piramisjáték szócikkben! :D
Látom Tejbe is megérkezett. Széép.
Digo én nem vitatkozom, de ha vennéd a fáradtságot és utána néznél, persze úgysem fogsz, akkor rájönnél, hogy mi a különbség a kettő között. Sebaj további jó okoskodást, meg trollkodást.
A külön "szép" az egészben az, hogy a wikin ott van, hogy mik a tipikus pilótajátékok illetve mik a jellemzői. Érdekes módon egyre több piramisjátékkal találkozni ahol van termék és már alig van csak nagyon ritkán a tipikus pilótajáték.
De persze mi tévedünk megint.
Mindenki más hülye, főleg a wikipedia, nézzen utána, és akkor nem mondanának ilyen hülyeségeket.
Ennyiben merül ki az "érvelésed".
"de ha vennéd a fáradtságot és utána néznél, persze úgysem fogsz"
Akkor segíts már légyszives, és csak 1 megbízható forrást linkelj ahol az ellenkezőjét állítják mint amit mondok.
Ja hogy nem tudsz? Akkor miről beszélünk?
Na már megint nagyon értelmes kérdésen megy a vita... Piramis vagy pilóta.. Nem teljesen rohadt mindegy?!?
A KMD egy (több) csalásra való előkészület. Elhitetik veled, hogy már van 'szomtudja mekkora hálózatod, úgyhogy jobban jársz, ha befizeted a legújabb lenyúláshoz a pénzt, mert az embereid biztosan be fogják, hiszen már nekik is milyen sok emberük van. Túl vagy a nehezén, már csak fizetned kell, utána tutira dől a lé! Aztán persze lóf@szt! Fizetsz, buksz. Minden piramispilótajátéknak ez a lényege. Egyedül a KMD szervezőinek jó ez. Nekik van egy többtízezres tagságuk, mind olyan ember, aki könnyen akar sok pénzt keresni. Őket könnyű manipulálni, főleg ha elhiteted velük, hogy már kész a hálózatuk is, csak egy kis lépésre vannak a kánaántól. Az a kis lépés persze a fizetés.. ;)
Az ötlet egyébként zseniális, le a kalappal. Mondjuk a gyomrom fordul fel tőlük, de el kell ismerni, ügyesek és sikeresek. Kb. annyira ünnepelhetjük a fiatalembereket, mint a Viszkist. Fura ország ez, sztár lehet egy köztörvényes bűnöző...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!