Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezik ember, aki keresett...

Létezik ember, aki keresett már pénzt a KMD-vel? Vagy MLM-mel?

Figyelt kérdés
Nem, eszem ágában sincs belefogni ilyesmibe. Úgyhogy senki ne adja itt a mesét, hogy milyen jó ez az egész, tényeket akarok hallani, mert a környezetemben páran bele akarnak fogni ebbe az őrültségbe... Nem azt mondom, hogy nem lehet MLM-mel pénzt keresni, de hogy egy kisember, aki kapaszkodókat keres, az tud-e???
2012. márc. 15. 14:06
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/184 anonim ***** válasza:
100%

Tejbe, mutasd már meg, hogy a wikin hol van az, hogy van olyan, hogy aki dolgozik az egy hónap alatt sem ér semmilyen eredményt.

""Szerinted a saját sorsod csakis máson múlik és vállalkozásba sem érdemes belefogni."

Ilyet én sosem mondtam. Ezt is csak te látod bele abba, amit mondok, mert nem érted meg a mondandómat. Persze erről olyasvalakinek magyarázni, aki állította, hogy diplomás vagyok, mert ezt írtam is, holott ilyen sem volt.... Ez a no comment. "

Akkor ő te nagyon okos magyarázd meg, hogy mit kell az alatt az "okos" megállapításod alatt érteni, hogy "A siker garanciája pedig te magad vagy.... "

Mert, hogy ebben semmi más nincs benne csak az, hogy ha életben bármibe kezdek akkor annak a sikeressége vagy sikertelensége elsősorban csakis rajtam múlik. Az, hogy a te idióta bugyuta logikáddal mást magyarázol bele az a te szegénységi bizonyítványod.

2012. márc. 16. 00:40
 72/184 anonim ***** válasza:
40%
Az nem az én megállapításom, hanem a te állításod.
2012. márc. 16. 00:48
 73/184 anonim ***** válasza:
91%
Mi nem a te megállapításod?
2012. márc. 16. 00:50
 74/184 NewInvisible válasza:
21%

Konkrétan a vitára úgy figyeltem fel, hogy jelenleg is egy olyan céget üzemeltetünk amely a marketing stratégiájában használja az MLM bizonyos elemeit, és a google ads hirdetéseket állítunk be hozzá, a google pedig a teszteléskor kidobta a vitát.

Én senkivel sem fogok vitázni azon hogy létezek-e és hogy ki vagyok. Ha akarod, elküldöm a telefonszámomat, sőt találkozhatunk is, fél életemet színpadon töltöttem különböző MLM tréningeken, így hát van mit mondanom a témáról.

Egyszerűbb lenne, ha elolvasnád a szakdolgozatot, de elejétől a végéig, és látni fogod, hogy bizony a termékre (vagy szolgáltatásra) van kihegyezve az MLM és a piramisjáték közti különbség. Ez példákon keresztül is le van vezetve (van szó benne egy cégről akiket pereltek és azért úszták meg, illetve húzódott a per még a dolgozat írásakor is, mert termékkel fedezték a tevékenységüket.

Volt egy vállalkozásunk, ami körül piramis vita is kirobbant, és az ORFK-tól kértünk és kaptunk állásfoglalást, talán még elő is tudnám keresni, azért álltak mellénk, mert tényleges szolgáltatást nyújtottunk. Az egyébként egy bináris MLM cég volt. (E tekintetben is zavart látok, mert az hogy MLM vagy bináris MLM, már egy csak egy technikai (struktúra kialakítása) kérdés, jogi különbséget nem vet fel.)

Amúgy, a vitátok már régen elment személyes irányba, úgyhogy itt a az érveknek nincs szerepe szerintem. PÁrtatlan maradok ebben, de én nem nézném le azt, aki MLM-ben dolgozik. Egész életemben ezt csináltam, és 20 évesen vittem haza először 1M forintot, ez több mint 10 éve volt, azóta a saját rendszereink többet hoztak, mint amennyit le mernék itt írni, és elképzelni nem tudnám hogy alkalmazott legyek.

Hozzáteszem, a siker minden típusú vállalkozáson keresztül elérhető, az MLM csak egy forma a többi közül, de vitathatatlan potenciálok vannak benne.

2012. márc. 16. 01:04
 75/184 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki vitaképtelen akkor az sokkal inkább te vagy. Feltettem pár "egyszerű" kérdést amire képtelen voltál válaszolni. De persze én vagyok vitaképtelen. És nem is te védekezel ezzel, mert nem tudsz választ adni arra amit te írtál.

Szóval hol állítja a wiki, hogy egy hónap alatt senki sem ér el eredményt aki rendesen dolgozik? Te hoztad fel már megint a wikit akkor most mutasd meg, hogy a wiki álláspontja helytálló. Mert bizonyítani nem tudod csak állandóan ezt hozod fel amikor nem tudsz érdemi dolgot írni.

Vagy mi van ezzel az én vagyok a saját sikerem kovácsa dologgal? Igaz nem ezekkel a szavakkal írtad, de ez most lényegtelen az előbb leírtam szó szerint idézve.

2012. márc. 16. 01:05
 76/184 anonim ***** válasza:
44%

"ha elolvasnád a szakdolgozatot, de elejétől a végéig, és látni fogod, hogy bizony a termékre (vagy szolgáltatásra) van kihegyezve az MLM és a piramisjáték közti különbség."

Ott a pont

2012. márc. 16. 01:11
 77/184 anonim ***** válasza:
96%

NewInvisible válasza:

Te mégis minek neveznél egy olyan rendszert ahol csak az kaphat terméket aki eljut a piramis csúcsára? Van termék, de aki soha nem jut el oda az soha nem kap terméket csak a pénzét adja be. Persze ebből lesz a legfelsőnek termékje. Az MLM-ben nem kell a csúcson lenned, hogy termékhez juss.

Emgoldex ha találsz 14 balekot azokkal együtt akik alattad vannak akkor kapsz 3500EUR jóváírást. 14x500EUR befizetésből. Ekkor újra alul leszel és ha megint felülre kerülsz akkor megint kapsz 3500EUR jóváírást amit beválthatsz egy 7000EUR-s aranytömbre. Összesen 14000EUR lett befizetve a rendszerbe és 7000EUR ment ki. Aki nem jut el a csúcsra az szívott. Van termék, de ha nem találsz legalább 2 balekot akkor nem kapsz semmit sem a pénzedért.

2012. márc. 16. 01:14
 78/184 anonim ***** válasza:
96%

Amiről te beszélsz bináris MLM az nem az ami az Emgoldexnél meg a társainál van. Mindkettő bináris csak az egyiknél elvileg végtelen mélység van a másiknál meg max 4 szint.

1

2

4

8 Fő

És mindig csak az 1-es kap valamit. Így mindig lesz olyan aki nem kap semmit sem a pénzéért.

2012. márc. 16. 01:17
 79/184 NewInvisible válasza:
51%
Ha engem kérdezel, erre így nem lehet válaszolni, alaposan tanulmányozni kell a megbízási szerződést. Annyi piramis botrányon van túl a világ, hogy ma már kevés az esélye hogy belesétáljanak a csapdába a cégek (mert amúgy nem olyan nehéz kikerülni), inkább jogászra költenek, semmint óvadékra...
2012. márc. 16. 01:25
 80/184 anonim ***** válasza:
100%

Írásos szerződés nincs, csak valami zavaros és több helyen ellentmondó netes valami.

Viszont ami tény, hogy az egyik ismerősöm ki akart szállni és felhívta a megadott német telefonszámot. Amiről kiderült, hogy mobilszám. Mindig ugyanaz a fickó vette fel és állandóan mellébeszélt meg terelt mindennel csak, hogy fizetni ne kelljen. Végül amikor a rendőrséggel fenyegetőztek akkor jóváírtak valami kisebb aranytömböt az illetőnek. Amit el tudott adni és végül kapott vissza némi pénzt. De elég sokat bukott vele kb 200 EUR-t. És ezt is csak napokig tartó telefonálgatással sikerült elérni. Többször ki volt kapcsolva a telefon, meg az illető hebegett habogott össze-vissza és csak többszöri felszólítás után írta jóvá az aranyat. Egyébként semmit nem kapott volna vissza az illető.

Ez mindent elmond arról, hogy ez mögött mennyire van valós termék. Persze beetetésként vannak olyanok akik valóban kapnak kézhez is aranytömböt. De tipikusan akik alul vannak azoknak a befizetéseiből kapják a pénzt azok akik felülre kerülnek és aki nem jut oda az csak akkor kap valamit, hogy ha a rendőrséggel fenyegetőzik.

2012. márc. 16. 01:36
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!