Létezik ember, aki keresett már pénzt a KMD-vel? Vagy MLM-mel?
A válságról meg annyit, hogy az az egész piacra hatással van nem csak a biztosításra. Viszont az értékesítés az egyik olyan terület amivel mindig magasan az átlag felett lehet keresni. Persze csak akkor, hogy az ember befekteti a kellő erőforrásokat.
Milyen új lehetőségeket is hozott a válság? Ami csak és kizárólag a válság következménye!!
Szabolcs
Nem is érted szerencsétlen, hogy miről beszélek....
Én terelek mi? Ne zavarjon, hogy válaszoltam is rá, és azt is leírtam miért baromság. Ami meg az agyáig nem jut el, azt én nem értem. Felhoz valamit aminek semmi köze a témához, de én terelek...
Ti komolyan arra hajtotok, hogy minél nagyobb baromságokkal irkáljátok tele ezt az oldalt.
Szabolcs, tudom nem kell nekem sem bemutatni tejbegrízt.
Ismét csak a terelés. A kérdésekre konkrét válasz már megint nincs. Mert vagy nem tud válaszolni vagy, mert ha válaszolna akkor kiderülne, hogy vagy nem ért hozzá vagy nincs igaza. Ahogy ezt már megszoktuk.
Gábor
" Állítasz két dolgot ami ellentétes, és én magyarázzam meg?" Mi az ellentétes okoska?
Igan magyarázd el, mert mi totál hülyék vagyunk a te elvont agyadhoz nem vagyunk képesek felnőlni.
Gábor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!