Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezik ember, aki keresett...

Létezik ember, aki keresett már pénzt a KMD-vel? Vagy MLM-mel?

Figyelt kérdés
Nem, eszem ágában sincs belefogni ilyesmibe. Úgyhogy senki ne adja itt a mesét, hogy milyen jó ez az egész, tényeket akarok hallani, mert a környezetemben páran bele akarnak fogni ebbe az őrültségbe... Nem azt mondom, hogy nem lehet MLM-mel pénzt keresni, de hogy egy kisember, aki kapaszkodókat keres, az tud-e???
2012. márc. 15. 14:06
 181/184 anonim ***** válasza:
36%

A válságról meg annyit, hogy az az egész piacra hatással van nem csak a biztosításra. Viszont az értékesítés az egyik olyan terület amivel mindig magasan az átlag felett lehet keresni. Persze csak akkor, hogy az ember befekteti a kellő erőforrásokat.

Milyen új lehetőségeket is hozott a válság? Ami csak és kizárólag a válság következménye!!

Szabolcs

2012. ápr. 17. 11:20
 182/184 anonim ***** válasza:
0%

Nem is érted szerencsétlen, hogy miről beszélek....

Én terelek mi? Ne zavarjon, hogy válaszoltam is rá, és azt is leírtam miért baromság. Ami meg az agyáig nem jut el, azt én nem értem. Felhoz valamit aminek semmi köze a témához, de én terelek...

Ti komolyan arra hajtotok, hogy minél nagyobb baromságokkal irkáljátok tele ezt az oldalt.

2012. ápr. 17. 12:00
 183/184 anonim ***** válasza:
100%

Szabolcs, tudom nem kell nekem sem bemutatni tejbegrízt.

Ismét csak a terelés. A kérdésekre konkrét válasz már megint nincs. Mert vagy nem tud válaszolni vagy, mert ha válaszolna akkor kiderülne, hogy vagy nem ért hozzá vagy nincs igaza. Ahogy ezt már megszoktuk.

Gábor

2012. ápr. 17. 14:49
 184/184 anonim ***** válasza:
100%

" Állítasz két dolgot ami ellentétes, és én magyarázzam meg?" Mi az ellentétes okoska?

Igan magyarázd el, mert mi totál hülyék vagyunk a te elvont agyadhoz nem vagyunk képesek felnőlni.

Gábor

2012. ápr. 17. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!