Létezik ember, aki keresett már pénzt a KMD-vel? Vagy MLM-mel?
Épp most olvastam a bejegyzéseket amikor az egyik vevőm hívott, hogy mit szeretne rendelni. Tényleg tukmálnom kellett. :) És nem is veszik meg, mert annyira drága sőt elégedetlenek is vele biztos ezért rendelnek rendszeresen. :)
Gábor
Na ezeket meg mi értelme volt törölni? Pláne amit válaszul kaptam az előbbi bejegyzésre. Vicc ez a fórum néha.
Gábor
Egyébként Gábor írt valamit az előbb, ami érdekes volt, ráadásul a témában releváns is. Az persze megint törlésre került...
A lényeg, évekkel korábbról keresett meg ismerős? Ráadásul az után, hogy valaki más megkereste FLP ügyben, arról jutottál te eszébe? Mintha rémlene, hogy korábban már írtam pontosan az ilyen és ehhez hasonló szituációkról. Akkor persze totálisan nem volt igazam, és nem értettem az MLM lényegét stb... stb... stb...
Itt jegyezném meg továbbá, hogy a mostani törlésekről sem kaptam semmiféle értesítést, figyelmeztetést. Mint ahogyan anno se, meg úgy általában sem. Ezt sincs sok értelme leírni, mindenesetre ennyit a korábbi kitiltásom jogosságáról.
Nekem már legalább 50 hozzászólásom lett törölve. Az okát sosem közölték és nem is érdekel.
Igen én jutottam eszébe. És akkor mi van? Más meg másnál vásárol akit én kerestem meg. Ez teljesen normális, így működik a piac legyen szó bármilyen termékről vagy szolgáltatásról. Az, hogy te ebből hülyeségeket kombinálsz ki na az az ami hülyeség.
Gábor
OFF
ma 13:32 Én úgy gondolom, van ráhatása. Neked is, nekem is, tejbepapinak is, meg bárkimásnak is, hogy törlik-e a hsz-át. Biztosan nem 100%-ig tökéletes és "igazságos", ahogy egy-egy törlésről döntenek, de azért egy témába vágó és veszekedésektől mentes hozzászólást elég ritkán törölnek, míg egy színtiszta veszekedést, ha észreveszik, egész biztosan. A határesetekről meg nuilván döntenek valahogy. A moderátorok is emberek, kár lenne tökéletességet elvárni tőlük.
A gyk használata amúgy sem tartozik az alapvető szabadságjogok közé, és nem szükséges a létfenntartáshoz vagy a spirituális teljességhez. Egy ingyenes szolgáltatása egy magánvállalkozónak, amit ha akarsz, használsz. Ha nem tetszik bármi, pl. a moderálási gyakorlat, akkor dönthetsz úgy, hogy nem használod.
ON - remélem, nem törlik, de ha mégis, azzal sincs bajom.
13:58: Leírtad, hogy valaki megkeresett egy másik embert FLP-ügyben (vagy bármilyen más MLM-mel kapcsolatben), és erről a megkeresett félnek eszébe jutott valaki, aki szintén MLM üzletet épít, felkereste és vett tőle valamilyen terméket? Ez megütötte valakinek az ingerküszöbét?
Egy ilyen történetnek nagyjából annyi hírértéke van, minthogy Jancsi megy az utcán, a Bodri kutya meg csóválja a farkát, miközben a Coca Cola termékek most 9,3%-kal olcsóbban kaphatók a solymári Auchanban.
Komolyan ezért mondták neked, hogy nem értesz hozzá? Nem lehet, hogy netalántán esetleg a belőle levont következtetésed volt abszurd?
És biztos ez is miattunk van. :DD :D :D Mi egy összesküvésben vagyunk. :D És mindent töröltetünk. :D
Gábor
Ez ide illik. :)
"9000-nél többször vétettem el dobást a karrieremben. Elvesztettem majdnem 300 meccset. 26-szor, bíztak bennem hogy bedobom a győzetes-lövést, és elrontottam. Elbuktam többször és többször és többször és megint az életemben. És ez az, amiért sikeres lettem.
- Michael Jordan -"
Minél többet hibázol az MLM-ben annál sikeresebb vagy. :)
Gábor
"Minél többet hibázol az MLM-ben annál sikeresebb vagy."
Ezt akár ki is fejthetnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!