Létezik ember, aki keresett már pénzt a KMD-vel? Vagy MLM-mel?
Szerintem egyáltalán nem leoltás volt csak egy kérdés.
Egyébként nézd meg, hogy csak negatív jelzőket használsz.
"erőlködés, szenvedés stb"
Gábor
HA meg a figyelmességnél tartunk és te ezt szóval teszed másnak akkor te is figyelhetnél jobban mielőtt te oltasz mást. Nem az volt a kérdés, hogy mennyit keresett, hanem, hogy hány embert meg. Elég lényeges különbség.
"És az illető mégis mennyi embert keresett meg vele pontosan? "
"Egyébként meg nem tudom pontosan mennyit keresett..."
Gábor
Kinek mi az érdekes. Lévén a piramis-pilóta kérdést is törölték, nem látom értelmét erre itt bármit is írni.
De nektek megint remek alkalom, hogy megveregessétek a saját vállatokat, lám a sok paraszt még erre se tud válaszolni.
A másik kérdésnél ellenben csak lógnak a levegőben a kérdések, azok biztos nem lényegi dolgok...
Tejbe.
Szóval ha tőled kérdeznek és nem tudsz válaszolni akkor az sosem lényeges.
Szánalmas vagy
Gábor.
Nem mellesleg meg te verted a tam-tam-ot, hogy a wikin miket írnak. És ott azt írják, hogy az MLM-ben csak az 1% lesz sikeres. De azt persze nem tudod, hogy mit jelent a siker. Sőt aki azt a cikket írta annak sem sok fogalma van róla.
Na ez a no comment kategória. Terelni azt tudsz, konkrét kérdésre válaszolni azt nem. Szánalmas egy ember vagy.
Persze mint tudjuk egy molett nő vagy aki után nem fordulnak meg a pasik. Szóval van neked elég bajod az életben. Nem csak az, hogy totál hülye vagy az MLM-hez.
Gábor
Arról már ne is beszéljünk, hogy rengetegszer megcáfoltuk a baromságaidat.
Elismerted egyszer is, hogy tévedtél és hülyeséget írtál? NEM!!!
Erről ennyit. Sosem ismered el ha hibáztál még ha valami baromi nagy hibát is vétesz akkor sem. De ha más valami jelentéktelen dologban hibázik azt felhánytorgatod még hónapokig.
Gábor.
Ez már tényleg a legalja.
Nem tartozik a tárgyhoz a kérdés felvetése, ennek okán nem látom értelmét írni róla. Pláne, hogy ezt teljesen jogosan törölhetnék - a másik kérdés még azért a tárgyhoz tartozott, ha közvetetten is.
Erre mi jut el a korlátozottan működő agyba? Hogy azért nem válaszolok a "nekem föltett" kérdésre, mert nem tudok...
Gábor, nem foglalkozom veled, mert retardált vagy. Lehet ezt is törölni, de ez a szomorú igazság.
"A másik kérdésnél ellenben csak lógnak a levegőben a kérdések, azok biztos nem lényegi dolgok..."
Milyen kérdések? Mindenre válaszoltunk. Még az irdatlan nagy baromságaidat is megcáfoltuk.
Már megint mellébeszélsz meg terelsz.
Valld be inkább, hogy fingod sincs, hogy mit is jelent a siker az MLM-ben. Nem szégyen bevallani, hogy ha valamit nem tudsz.
Gábor
Nem én tettem fel a kérdést. De a lényegen nem változtat.
NEM TUDOD A VÁLASZT, DE SOSEM ISMERNÉD EL.
Mert ha tudnád akkor egyből kérkednél vele, hogy te bizony tudod a választ.
Eddig mindig így volt az elmúlt kb két hónapban.
Gábor
Felőlem bárki válaszolhat a kérdésre aki nem épít hálózatot.
És elég lényegi kérdés, hogy kinek mit jelent a siker az MLM-ben. Főleg, azért ahogy Gábor is írta, mert a wikin is azzal érvelnek ellene, hogy csak az 1% sikeres. De azt senki nem írta le, hogy ez pontosan mit jelent. A sok "birka" meg végig sem gondolja, hogy ez valójában mit jelent. Mert önmagában ez a kijelentés konkrétum nélkül semmit sem jelent.
Ha azt mondom, hogy Magyarország vállalkozóinak csak 1%-a sikeres. Bizonyos szempontok alapján igaz is az állítás.
Egyébként előre tudtam, hogy Tejbe nem fog rá válaszolni csak valamit terelni. Ahogy írtam felőlem bárki más válaszolhat aki nem foglalkozik MLM-el.
Szabolcs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!