Létezik ember, aki keresett már pénzt a KMD-vel? Vagy MLM-mel?
Érdekes, az én hozzászólásomat hétvégén is ráértek törölni, hogy mi kivetni való volt benne, azt nem tudom. Ellenben XY masszívan szabályszegő válasza egy munkaidőt is átívelő napot simán túlélt.
És nem kell a duma, hogy a moderátorok is emberek, ez masszív kettős mérce, és bőven nem az első. Vagy csak simán dilettantizmus.
A többiről meg annyit, kedves 76%-os XY, hogy pont ti vagytok azok, akik rendszeresen nem vagytok hajlandók végiggondolni a mondandómat. Bár akik a négy alapműveletből kb. az első kettő bonyolultságával tekintenek a világra, azoknál nem meglepő, hogy csak kötekedésnek tekintik a képességeinél nagyobb szellemi kapacitást igénylő felvetéseket.
Avagy számotokra nemigazán kifizetődő, ha a sok ember idetévedvén valóban elgondolkozik bizonyos dolgokon, hiszen akkor előfordulhat az, hogy ők is az MLM sérültek táborára jellemző kérdéseket fognak feltenni a nagy openeken, és egyenes válasz hiányában nem fognak nekiállni hálózatépíteni.
"ők is az MLM sérültek táborára jellemző kérdéseket fognak feltenni a nagy openeken, és egyenes válasz hiányában nem fognak nekiállni hálózatépíteni"
Az sosem probléma, ha valaki kérdez. Akármit is kérdezzen. Akár nyilvánosan, akár négyszemközt. A kérdés mindig azt jelenti, valaki valamit nem tud, nem ért, és ezen szeretne változtatni, és ehhez segítséget kér. Te viszont sosem kérdezel, hanem állítasz. Hülyeségeket. Ez a nagy különbség.
Ha meg valamilyen hülyeségét egyértelműen megcáfoljuk akkor azt sosem ismeri el, inkább méllyen hallgat, minthogy elismerje, hogy nem volt igaza.
Gábor
Aham, és pl. amikor megkérdeztem, hogy mi lesz, ha kimegy a divatból az X-box? "Egy gyáróriás legyen ügyes, oldja meg."
Aztán jött mindez rávetítve a hálózatépítésre. A többi önellentmondásos hülyeségről nem is beszélve...
Ha csak azt nézzük, hogy a hálózatok milyen termékekkel foglalkoznak akkor azok egyhamar nem mennek ki a divatból vagyis inkább SOHA.
Pl a biztosítás, már több, mint 100 éve vannak biztosítók és még mindig nem mentek ki a divatból. A mai napig kötnek biztosításokat.
A másik az egészség, amíg emberek élnek a Földön addig mindig lesz olyan akit érdekel az egészsége.
Aztán még vannak a vásárlós hálózatok ahol szinte bármit lehet vásárolni (könyvet, élelmiszert stb). Az emberek amíg élnek vásárolnak folyamatosan. Így ez sem megy ki a divatból.
Már megint hülyeséget állítottál. Az XBox max az utolsó kategóriába férne bele. Ha meg kimegy a divatból akkor lesz másik termék helyette amit lehet hálózatban értékesíteni. Ha már a hálózatokra vetítjük.
Nem vagy képes felfogni a piac működését és ontod magadból a hülyébbnél hülyébb állításokat. Ez a nagy gond.
Gábor
Mert még jó, hogy neked mindig van. :DD :DD A leginkább önellentmondásokat te követed el.
Csak egy egyszerű kérdés.
Már legalább 10 éve is hallottam, hogy a biztosításokkal nem érdemes foglalkozni, mert már senki sem köt és alig találni olyan embert aki biztosítást kötne.
Akkor mégis hogyan lehet, hogy most is a legjobban fizetett munka a biztosítási üzletkötői munka?
Ugyanez igaz az MLM-re is. Olvasni a neten 15 éves beszólásokat, hogy nem érdemes vele foglalkozni meg az elején kell beszállni.
Akkor hogyan lehetséges, hogy a mai napig rengeteg siekres ember van az MLM hálózatokban, hogy ha már 15 éve is hülyeség volt ezzel foglalkozni?
Gábor
"A leginkább önellentmondásokat te követed el."
Beszélni magyar?
A kérdésed meg eleve baromság. Állítasz két dolgot ami ellentétes, és én magyarázzam meg? Mégis mit?
Tíz éve hallottál amit hallottál. Hat-hét-nyolc éve még jól mentek a biztosítások, azóta természetesen ez a szektor is megérezte a válságosdit. Azt meg mondjuk pláne nem állítanám, hogy ez a legjobban fizetett munka.
Az ebből következő párhuzam meg szokás szerint következetlen és kib*szottul gyermeteg.
Mindig lesz egy önjelölt nímand, aki elég okos hozzá, hogy beszedje a hülyék adóját. A válság egyébként is új lehetőségeket nyitott meg, de jól tudom, hogy erről (is) fölösleges itt magyaráznom.
"Azt meg mondjuk pláne nem állítanám, hogy ez a legjobban fizetett munka. "
Az lehet, hogy te szemellenzővel élsz, és valami fura szemüvegen keresztül szemléled a világot. Ezt már többször bizonyítottad a hülyeségeiden keresztül. De akkor biztos a márciusban megjelent cikkek szerint ami a magyar jövedelmeket részletezte ott is biztos tévedtek amikor leírták, hogy a legjobban fizetett szektor a biztosítási szektor. Már megint jó nagy baromságot írtál. Már megszoktuk tőled.
De persze az én kérdésem baromság. Azt nem tudod kifejteni, hgoy miért is baromság és már megint te állítasz hülyeségeket. Az állításaimban mi is az ellentmondás? Már megint sikerült magadat nevetségessé tenni. Mivel a két állításnak semmi köze nincs egymáshoz. LOL
Komolyan van aki ennyire vak? És képes ennyire nyilvánvaló hülyeségeket leírni?
Gábor
Gábor, már tudhatnád, hogy mindig az a baromság amire nem tud vagy nem akar válaszolni. Így terel. Emlékezz amikor a sikeres hálózatépítős kérdés volt.
Nem gondoltam volna, hogy van aki ennyire nincs tisztában a piac működésével meg a vásárlói szokásokkal és állítólag ilyen végzettsége van. Vannak kétségeim.
"Tíz éve hallottál amit hallottál. Hat-hét-nyolc éve még jól mentek a biztosítások, azóta természetesen ez a szektor is megérezte a válságosdit."
Tévedés a biztosítások mindig is jól mentek ha az ember komolyan csinálta. Mivel az is csak értékesítés és a nagy számok törvényére épül. Persze már megint okoskodsz, de ahogy Gábor is írta jelenleg is a legjobban fizetett szektor Magyarországon. Vitatkozhatsz a tényekkel de azzal csak azt éred el, hogy többen hülyének néznek. :)
Szabolcs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!