Létezik ember, aki keresett már pénzt a KMD-vel? Vagy MLM-mel?
"Csak azt nem tudom, hogy ezzel a logikával milyen munkát lehetne csinálni."
Olyan munkát amihez értek, mert évekig tanultam a szakmát egy iskolában, amiben örömömet lelem, és amit mások is elismernek, és nem húzzák el a szájukat ha megtudják a foglalkozásomat.
És miért kellene, hogy zavarjon vagy érdekeljen az, hogy az emberek mit gondolnak rólam vagy a munkámról? Egy bolhafingnyit sem tesznek hozzá az életemhez. Akkor meg? Sőt a legtöbbjével soha az életben nem találkozom újra. Aki meg vásárló vagy üzlettárs lesz az meg úgysem fogja a száját húzni.
Na utána néztél már, hogy mi is a piramisjáték? Vagy mi a különbség a piramis-, a pilótajáték, meg az MLM között?
Az, hogy neked mi a bohóckodás az téged minősít nem engem. Azt már többszörösen bebizonyítottad, hogy fogalmad sincs, hogy mi is az MLM vagy a másik kettő. A diplomáról meg annyit, hogy kettő is van. Ennek mi köze is van az MLM-hez?? Ezt magyarázd már meg!
MLM: Legális van termék és mindenki a saját üzleti szintjének megfelelően részesedik a forgalomból.
Piramis: VAN TERMÉK (ez az egyik tévedésed), viszont csak a legfelső ember részesedik a forgalomból. Tipikus bináris rendszerek. Nem lehet kiszállni csak veszteséggel.
Pilóta: NINCS TERMÉK itt is lehet több szinten is részesedni vagy csak az aki legfelelül van.
"Piramis: VAN TERMÉK"
Úgy látom felesleges tovább vitáznunk.
"Egyébként ne zavarjon, de a piramisjáték, és pilótajáték egymás szinonimái."
Egyébként ne zavarjon, de ismét bebizonyítottad, hogy fogalmad sincs róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!