Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezik ember, aki keresett...

Létezik ember, aki keresett már pénzt a KMD-vel? Vagy MLM-mel?

Figyelt kérdés
Nem, eszem ágában sincs belefogni ilyesmibe. Úgyhogy senki ne adja itt a mesét, hogy milyen jó ez az egész, tényeket akarok hallani, mert a környezetemben páran bele akarnak fogni ebbe az őrültségbe... Nem azt mondom, hogy nem lehet MLM-mel pénzt keresni, de hogy egy kisember, aki kapaszkodókat keres, az tud-e???
2012. márc. 15. 14:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/184 anonim ***** válasza:
40%

"Csak azt nem tudom, hogy ezzel a logikával milyen munkát lehetne csinálni."

Olyan munkát amihez értek, mert évekig tanultam a szakmát egy iskolában, amiben örömömet lelem, és amit mások is elismernek, és nem húzzák el a szájukat ha megtudják a foglalkozásomat.

2012. márc. 15. 17:43
 12/184 anonim ***** válasza:
100%

És miért kellene, hogy zavarjon vagy érdekeljen az, hogy az emberek mit gondolnak rólam vagy a munkámról? Egy bolhafingnyit sem tesznek hozzá az életemhez. Akkor meg? Sőt a legtöbbjével soha az életben nem találkozom újra. Aki meg vásárló vagy üzlettárs lesz az meg úgysem fogja a száját húzni.

Na utána néztél már, hogy mi is a piramisjáték? Vagy mi a különbség a piramis-, a pilótajáték, meg az MLM között?

2012. márc. 15. 17:49
 13/184 anonim ***** válasza:
100%
És valaki légyszi írja már le, hogy mi a KMD lényege. Kösz.
2012. márc. 15. 17:52
 14/184 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy az MLM-ben is elismerik a munkámat. Sőt itt sokkal inkább, mint egyéb helyeken. Dolgoztam elég sok helyen de az elismerést az csak az értékesítés területén tapasztaltam. A többi munkámban sokszor csak a leszidást kaptam ha valamit elrontottam. De ha valamit jól csináltam az senkit sem érdekelt. Az MLM-ben ez pont fordítva van. Ha valamit elrontok az senkit sem érdekel, viszont ha valamit jól csinálok akkor azt elismerik.
2012. márc. 15. 17:54
 15/184 anonim ***** válasza:
40%
A különbségeket leírtam, de akkor te is leírhatnád hogy te mit gondolsz a különbségekről ha már ilyen jól felkészült vagy. Gondolom több neves üzleti főiskolát is elvégeztél hogy most MLM cégnél bohóckodsz.
2012. márc. 15. 17:54
 16/184 anonim ***** válasza:
96%

Az, hogy neked mi a bohóckodás az téged minősít nem engem. Azt már többszörösen bebizonyítottad, hogy fogalmad sincs, hogy mi is az MLM vagy a másik kettő. A diplomáról meg annyit, hogy kettő is van. Ennek mi köze is van az MLM-hez?? Ezt magyarázd már meg!

MLM: Legális van termék és mindenki a saját üzleti szintjének megfelelően részesedik a forgalomból.

Piramis: VAN TERMÉK (ez az egyik tévedésed), viszont csak a legfelső ember részesedik a forgalomból. Tipikus bináris rendszerek. Nem lehet kiszállni csak veszteséggel.

Pilóta: NINCS TERMÉK itt is lehet több szinten is részesedni vagy csak az aki legfelelül van.

2012. márc. 15. 18:01
 17/184 anonim ***** válasza:
40%

"Piramis: VAN TERMÉK"

Úgy látom felesleges tovább vitáznunk.

2012. márc. 15. 18:10
 18/184 anonim ***** válasza:
40%
Egyébként ne zavarjon, de a piramisjáték, és pilótajáték egymás szinonimái.
2012. márc. 15. 18:12
 19/184 anonim ***** válasza:
91%
Utóbbi kettő illegális ez kimaradt.
2012. márc. 15. 18:12
 20/184 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként ne zavarjon, de a piramisjáték, és pilótajáték egymás szinonimái."

Egyébként ne zavarjon, de ismét bebizonyítottad, hogy fogalmad sincs róla.

2012. márc. 15. 18:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!