Hány évesen határoztátok el, hogy mi lesz a munkátok felnőtt korotokban?
Már 5 évesen egy gyárban akartam gürizni 3 szakban éhbérért. És ez most meg is valósult.
21L
24 evesen kaptam egy munkalehetoseget, hogy kikepeznek buvarnak munkaert cserebe (eletembe nem jutott volna eszembe hogy pont ez). csomagoltam es utaztam, azota mar oktato vagyok :-)
allatviselkedes kutato akartam lenni gyerekkoromban (szerintem: szavanna, piros dzsip, tavcso, oroszlanok - apu szerint: samli, balatonpart, nadas, nadiposzata)
rendor akartam lenni (szerintem: izgalom, nyomozas, mint a filmeken - anyu szerint: hajletalanok igazoltatasa az aluljaroban)
paleontologus is akartam lenni (szerintem: mongolia, szalmakalap, velociraptorcsontvaz - apu szerint: matra hegyseg, megkovult csigahazak vakaraszasa naphosszat)
tanar is akartam lenni, most legalabb tanitok is, izgalom is van, es az allatviselkedeshez is van valami koze, meg ha nem hivatalosan is
29 N
köszi a válaszokat:-D utolsó nállunk is ez ment nővéremnél :-D
17:09es!
Nállam is ugyanez van, 15 éves vagyok, most vettek fel egy gimibe, töri-magyar szakra. Kiskoromban is szerettem volna ügyvéd lenni:-) Ugy hogy remélem összejön:-D
Előző: az ügyvédséghez nem beszélőke kell, hanem kapcsolatok.
Én kb. 10 évesen döntöttem el, hogy progarmozó leszek. 14 évesen már jobban programoztam, mint a legtöbb egyetemista. Nem volt kérdés, hogy melyik egyetemre akarok menni, úgyhogy egyetlen jelentkezési lapot adtam be. Az egyetemet öt év alatt elvégeztem vörös diplomával. Most programozóként dolgozom. Ahogy a nagy könyvben meg van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!