Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hány évesen határoztátok el,...

Hány évesen határoztátok el, hogy mi lesz a munkátok felnőtt korotokban?

Figyelt kérdés
és mi volt ez a munka, és mégis "mik" lettetek :)
2011. júl. 1. 16:20
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Már 5 évesen egy gyárban akartam gürizni 3 szakban éhbérért. És ez most meg is valósult.

21L

2011. júl. 1. 19:13
 32/37 anonim ***** válasza:
Először régész szerettem volna lenni, majd állatorvos, végül a szakmám közgazdász lett, ezek után a végállomás a tőzsde lett...szerencsére
2011. júl. 1. 19:22
 33/37 anonim ***** válasza:

24 evesen kaptam egy munkalehetoseget, hogy kikepeznek buvarnak munkaert cserebe (eletembe nem jutott volna eszembe hogy pont ez). csomagoltam es utaztam, azota mar oktato vagyok :-)

allatviselkedes kutato akartam lenni gyerekkoromban (szerintem: szavanna, piros dzsip, tavcso, oroszlanok - apu szerint: samli, balatonpart, nadas, nadiposzata)

rendor akartam lenni (szerintem: izgalom, nyomozas, mint a filmeken - anyu szerint: hajletalanok igazoltatasa az aluljaroban)

paleontologus is akartam lenni (szerintem: mongolia, szalmakalap, velociraptorcsontvaz - apu szerint: matra hegyseg, megkovult csigahazak vakaraszasa naphosszat)

tanar is akartam lenni, most legalabb tanitok is, izgalom is van, es az allatviselkedeshez is van valami koze, meg ha nem hivatalosan is

29 N

2011. júl. 1. 19:28
 34/37 anonim ***** válasza:
29N, tökéletesen leírtad, hogyan veszik el a szülők mindentől a gyerek kedvét..xD Nagyjából ugyanez zajlott nálunk is, mikor a restaurátor, egyiptológus és hasonló álmaimat kergettem..:D
2011. júl. 1. 19:35
 35/37 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:-D utolsó nállunk is ez ment nővéremnél :-D

17:09es!

Nállam is ugyanez van, 15 éves vagyok, most vettek fel egy gimibe, töri-magyar szakra. Kiskoromban is szerettem volna ügyvéd lenni:-) Ugy hogy remélem összejön:-D

2011. júl. 1. 20:50
 36/37 anonim ***** válasza:
12-14 évesen ügyvéd szerettem volna lenni, meg van hozzá a beszélőkém, de informatikai szakközépbe mentem tovább, és megszerettem a programozást, 3 hét múlva ki is derül, hogy mehetek-e programtervező informatikus szakra :D
2011. júl. 2. 16:04
 37/37 anonim ***** válasza:

Előző: az ügyvédséghez nem beszélőke kell, hanem kapcsolatok.

Én kb. 10 évesen döntöttem el, hogy progarmozó leszek. 14 évesen már jobban programoztam, mint a legtöbb egyetemista. Nem volt kérdés, hogy melyik egyetemre akarok menni, úgyhogy egyetlen jelentkezési lapot adtam be. Az egyetemet öt év alatt elvégeztem vörös diplomával. Most programozóként dolgozom. Ahogy a nagy könyvben meg van írva.

2011. júl. 9. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!