Hány évesen határoztátok el, hogy mi lesz a munkátok felnőtt korotokban?
Első, ez nem igy van! Manapság más világot élünk, pályamódositás szinte már természetessé vált idősebb korban is. Az a ritka amikor az ember onnan megy nyugdijba ahol dolgozni kezdett.
Egyébként én nem határoztam el sosem, mert annyi minden érdekel hogy nem tudtam volna választani. Hagyom magam sodródni az árral és kipróbálok mindent. Később majd csak eldől mihez lenne kedvem, de az sem baj ha mindig mást dolgozik az ember. Legalább nem egyoldalú a terhelés..
18 évesen, jelentkezés előtt, hogy tanár szeretnék lenni, el is végeztem két nyelvszakot (akkor még két szakra járt az ember), de végül nem tanítottam, csak az egyetem alatt magántanítványokat.
Aztán főleg a nyelvtudásomból éltem, évekig egy multinál dolgoztam, kb. 5 éve pedig egy külföldi ország magyar konzulátusán. Emellett fordítok is, de szerencsére ma már megtehetem, hogy erősen szelektálok a megbízások között, és csak a számomra érdekeseket vállalom el.
34N
köszönöm az eddigi válaszokat!:)
nagyon érdekeseket mondtatok eddig:)
utolsó!
Bocsánat nem bunkóságból írom mert teljes mértékben igazad van, de én arra lennék kíváncsi hogy TE hány évesen döntötted el h x-y akarsz lenni, és mégis pár év múlván mégis mi sikeredett belőle. Nem arra hogy most kevés a céltudatos tizenéves.Télleg bocsánat,mert igazad van, de nem erre voltam kíváncsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!