Szülők! Gyerekek! Mennyit tanultatok, tanultok iskolás korotokban? Mire tanultatok a legtöbbet és mire a legkevesebbet? És gimnáziumban, főiskolán? Mi lett a szakmátok?
Én kizárólag a hétfői napokra tanulok felelés miatt.
(3 szakmai tárgyunk van csak) Ebből 1 van amiből minden hétfőn kell felelni.
Szakmunkásba járok hegesztő szakra. De annyira unom h lehet ott hagyom.
18/F
Általánosban napi 1-2 órát tanultam. Most középsuliban semmit, így van olyan 4,2-es átlagom. Megyek egyetemre, ott se fogok tanulni, általában mindent megjegyezek órán.
18/L
Mondhatni abszolúte semmit nem tanultam se általánosban, se gimiben. Ami rámragadt, abból összeszedtem egy 3-3,5-ös átlagot. Az érettségire 1 hetet tanultam, csak irodalmat. Szín 5ös lett az érettségim. Nagy túró az egész. Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy az "órán nem odafigyelés" nálam nem a pad alatt levelezést, meg pofázást, röhögcsélést jelentette, hanem könyveket olvastam. Sokat. Nagyon. A legtöbben ott buktak bele hogy hiába magolták be az anyagot, két értelmes, összetett magyar mondatot nem tudtak megfogalmazni, illetve a szövegértésük is a béka valaga alatt volt. És ugye, aki cosmopolitanon, joy-on, meg blikken szocializálódik, az nem éppen a szókincséről lessz híres.
Jelenleg fodrásztanuló vagyok, úgy gondoltam a diplomás munkanélküli nevezetű szakma már túl telített ebben az országban:)
Itt keményebben tanulok, egyrészt sokkal nehezebb mint a gimi volt, másrészről itt már konkrétan arról van szó, amivel a kenyeremet fogom keresni, nincs második esély, se hibalehetőség, csak úgy ér el valamit az ember ha 100%-ot nyújt.
Általánosban semmit sem tanultam, mégis 4-5ös voltam.
Középsuliban csak törire, mert nagyon kemény volt a törióra.
A többiből 3-mas voltam.
Általánosban mindenre tanultam. Középsuliban nagy dogák előtt tanultam, meg mikor tudtam, hogy felelni fogok, vagy javításra szorulok. Volt, hogy megkértem a tanárt, hagy feleljek.
Viszont egyetlen egy tantárgy volt, amire mindig tökéletesen felkészültem. A kémiára, mert azt volt a főtantárgyam!
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!