Szülők! Gyerekek! Mennyit tanultatok, tanultok iskolás korotokban? Mire tanultatok a legtöbbet és mire a legkevesebbet? És gimnáziumban, főiskolán? Mi lett a szakmátok?
Általánosban szinte semmit nem tanultam, csak a TZ-k előtt egyszer átolvastam az anyagot, de 8 éven át kitűnő voltam. Ezt a "jó" szokásomat folytattam gimnáziumban is, bár itt csak az érettségi tantárgyakból voltam 5-ös, csak az emelt biosz érettségire tanultam, bár napi fél óránál nem többet. Viszont hozzátartozik, hogy MINDIG figyeltem órán, megjegyeztem mindent elsőre. Én vagyok az élő példa, hogy mindenből 5-ösre lehet érettségizni úgy, hogy az ember alig tanul rá, viszont figyelt órákon. Csak a szóbelire tanultam, itt is 3 napot. A középszintű érettségi nevetségesen könnyű, főleg ha az ember tudja használni a függvénytáblát, és az atlaszát. Viszont itt az egyetemen minden megváltozott... Az orvosira járok, és napi legalább 2 órát tanulok (hétvégente többet), mert akkora az anyag. Nagyon bánom, hogy nem tanultam meg s*ggelni a gimnáziumban, mert nagyon nehéz rászokni, így itt csak 3-as átlagot hozok...
19/L
Általánosban csak dogákra tanultam, kitűnő voltam 8 évig. Aztán most, középsuliban már nagyon sokat tanulok, főleg idén, mert ugye jövőre érettségi. Vannak tanárok, akik sosem jelentik be előre, hogy dogát írunk, így minden órára készülni kell. Én nem szoktam figyelni órán, csak matekon, meg törin, de a többin általában bambulok. Mindig fáradt vagyok, így nehéz figyelni.
17L
4 felnött fiam van. különbözö technikával tanultak. a legkissebb fiam alsótagozatban a házi irásbelt, késöbb csak és kizárólag szakvizsgákra tanult.soha nem tanult otthon, csak az iskolába.
villanyszerelö szkm. 3-4-es tanuló volt, jó eredvénnyel végzett, az angolja kiváló. nem tudom, hogy csinálta.
a báttyai napi 1-3 órát is tanultak.
a 4 fius anya vagyok, az elöbb lemaradt a végzettség.
a disznövénykertész fiam 1-2 órát tanult naponta
az asztalos fiam 1-órát vagy annyit se
belsöépitész,szobrász fiam csak a vizsgákra de akkor éjjel-nappal
villanyszerelö fiam csak a visgákra 1-1 órát
Olyan mázlisták, akik nem tanulnak, és kitűnők :c
Én napu 3 órát tanulok, de 4-es tanuló vagyok, kémiából 3-as...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!