Hány évesen határoztátok el, hogy mi lesz a munkátok felnőtt korotokban?
14 évesen.
nem jött össze, pedig mindent megtettem érte.
30 éves vagyok.
16 évesen elhatároztam,hogy mi leszek, érettségiztem, egyetemre mentem, lediplomáztam,dolgoztam 20 évig.
Aztán úgy gondoltam,hogy valami mást szeretnék.
Felmondtam,újra egyetemre mentem,újra lediplomáztam és most teljesen mást dolgozom.
És az egyetemen nem én voltam az egyetlen 40 évesen, nappalin, teljesen más szakon mint az első diplom volt.
Manapság ez nem lehetetlen,csak sokan túl lusták, vagy azt hiszik a dolgokat nem lehet megváltoztatni.
Én már általános iskolában eldöntöttem, hogy jogot szeretnék tanulni. Eddig 3 éven vagyok túl, és imádom! Jövő héten kezdem a nyári gyakorlatomat a rendőrségen. (Az oviban még kommandós akartam lenni.:D)
21/L
16:29
mesélnél nekem egy kicsit bővebben erről?:)
én 19 éves vagyok, németet, angolt tanultam eddig, közeljövőben pedig vagy oroszt vagy portugált fogok. én is szeretnék valami multinál dolgozni, vagy fordítani, max még nyelviskolában tanítani.
bocsi, hogy félig off:)
Kis koromban kamion vagy busz sofőr szerettem volna lenni(akkor még kicsit más volt a kamionozás) Aztán ahogy teltek az évek,sokféle munkám volt.
Elég fiatalon-még gyerek voltam jogilag-el költöztem otthonról.
Dolgoztam az építőiparban segédmunkásként,majd egy vegyipari cégnél.Közben befejeztem a sulit(estin már az utolsó pár évet),nyelvvizsgáztam és leérettségiztem 19 éves koromig.
Aztán jött egy rossz fordulat:még mindig teherautót vagy buszt akartam vezetni,bekerültem egy céghez,ott azt ígérték,hogy ha "bedolgozom" magam,akkor adnak esélyt.2 évig az utcát söpörtem,virágot kapáltam stb.De megvolt au esély,hogy hátha.Le is vizsgáztam teherautóra,saját erőből,akkor adtam el az előzőleg hitelből vett házat,hogy ez sikerüljön(azóta már van másik,más város közelében)
Mondanom sem kell,hogy nem lett belőle semmi,hogy annál a cégnél teherautón dolgozzak(nem ez volt az első és nem is az utolsó próbálkozásom persze "nagy autó" irányba)
Aztán felmondtam és most buszsofőrnek tanulok.Így már lesz esélyem,a kérdés már csak az,hogy lesz-e olyan helyem,ami megfelel(a munkahely már félig-meddig biztos,de a vállalaton belül sok a kérdőjel még)
Szóval végül össze jön,amit szerettem volna. :-)
21/L
Lehet,hogy furcsán hangzik,de még óvodás koromban,4 évesen.Mindig azt mondtam,hogy engem az állatok érdekelnek,nekik szeretnék segíteni,ezért állatorvos akartam mindig is lenni.Gimis koromban a nemtörődömségem miatt majdnem meghiúsult a régóta tartó álom,de szerencsére időben észbe kaptam.Most pedig még van hátra 3 évem az állatorvosi egyetem befejezéséig.És nagyon szeretem!
22/L
16:29-es vagyok.
Angol-portugál szakon végeztem. :) Ha kérdésed van, szívesen válaszolok, akár itt, akár priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!