Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hány évesen határoztátok el,...

Hány évesen határoztátok el, hogy mi lesz a munkátok felnőtt korotokban?

Figyelt kérdés
és mi volt ez a munka, és mégis "mik" lettetek :)
2011. júl. 1. 16:20
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Oh, mi nem akartam lenni?:D Szerettem volna kiskoromban színésznő lenni, énekes, balerina (holott a vak is látta, hogy nem vagyok egy madárcsontú leányka), állatorvos, orvos, újságíró, fodrász, varrónő, divattervező... Még most sem igazán döntöttem el.

Ápolónak tanulok szeptembertől. Nem vagyok különösebben elhivatott, nem ez életem álma, és aki felületesen ismer, az úgy gondolhatja, hogy egyáltalán nem vagyok annak való, de szerintem elég jó ápoló lenne belőlem.

2011. júl. 1. 16:54
 22/37 anonim ***** válasza:
Én kb 19-20 évesen döntöttem el, hogy vállalkozni szeretnék, de előtte fogalmam sem volt, hogy mihez szeretnék kezdeni. Egyetemre jártam, és járványügyi szakértő lettem. Elhelyezkedtem az ÁNTSZ-nél, és egészen megkedveltem a munkámat. Épp most próbálom beindítani a saját vállalkozásomat... :) Szóval, remélem az álmom is valóra válik!
2011. júl. 1. 16:58
 23/37 anonim ***** válasza:
16 29 írtam privit.:) és köszi:)
2011. júl. 1. 17:00
 24/37 anonim válasza:
nálam úgy van hogy a művész hajlamaim miatt régóta szeretnék író lenni, de mindig egyértelmű volt, hogy amellett vmit dolgozni kell. hogy az mi lesz, az már párszor megváltozott, legutóbbi döntésem talán 1 éves
2011. júl. 1. 17:00
 25/37 anonim ***** válasza:

7 évesen, tanár.

Még nem vagyok az, de azon vagyok :)

2011. júl. 1. 17:02
 26/37 anonim ***** válasza:
Én 30 évesen :)
2011. júl. 1. 17:06
 27/37 anonim ***** válasza:
14 évesen jogász akartam lenni. Ennek megfelelően humán tagozatos gimnáziumban tanultam. Azonban érettségi előtt leesett, hogy kapcsolatok híján nem fogok tudni elhelyezkedni. Most gépészmérnöknek tanulok, nem mondom, hogy imádom minden percét de szerintem a lehető legjobban döntöttem.
2011. júl. 1. 17:09
 28/37 anonim válasza:
Mindig is újságíró szerettem volna lenni, szívesen mentem volna kommunikáció vagy nyelvi szakra, de gimi utolsó 2 évében döbbentem rá h semmire sem fogok menni az ilyen diplomával,főleg h annyian járnak bölcsész szakokra :( Végülis gazdaságelemzőin kötöttem ki, ami szintén nagyon érdekel, még 1 évem van hátra. Úgy gondoltam h előbb olyan végzettséget szerzek amivel könnyebben el tudok helyezkedni, egzisztenciát tudok teremteni és utána később is lesz lehetőségem tanulni :)
2011. júl. 1. 17:24
 29/37 anonim ***** válasza:
Ohh, ezt kifelejtettem, írás..xD 10 éves korom óta jelen vagyok ilyen-olyan újságokban, felkérésre, amire büszke voltam gyerekként (és most is)..:D Soha nem az újságírás része érdekelt a dolognak azonban, hanem a szórakoztató irodalom inkább. Ebből viszont nem lehet megélni név nélkül, úgyhogy mellette muszáj tanulni és dolgozni valamit, akár újságírás témakörben is. Az csak külön diadal, ha emellett sikerül berobbannom valamikor egy irományommal a köztudatba, de ha ez nem történik meg, az sem baj..:) Élvezem az írást, és ez elég pillanatnyilag a lelkemnek.
2011. júl. 1. 17:31
 30/37 anonim ***** válasza:

12-13 éves voltam mikor a 2 nővérem elkezdett dolgozni. Pontosan már nem tudom mi volt a munkájuk, de egy irodában csücsültek reggel 8-tól délután 4-ig. Nekem ez akkoriban egy példa volt, ezért abba a közgazdasági suliba jelentkeztem ahova ők jártak. Felvettek, leérettségiztem.

Utána elvégeztem egy 2 éves menedzserasszisztensi szakmát, amivel egyelőre nem tudok elhelyezkedni (ez kb titkárnői teendőket takar).

Hozzáteszem, hogy utáltam a közgazdasággal kapcsolatos dolgokat, a 4+2 év szinte szenvedés volt, szóval lehet nem nekem való az ilyesmi pálya. Szívem szerint valami gyerekekkel kapcsolatos munkát végeznék, de ezzel meg sok az ellenérv...

22/L

2011. júl. 1. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!