Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha fiatal korotokban lett...

Ha fiatal korotokban lett volna egy abortuszotok (mondjuk 16 évesen), arról tud a férjetek/vőlegényetek?

Figyelt kérdés
Elmondanátok neki?
2011. ápr. 27. 09:42
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
84%
persze.alap
2011. ápr. 27. 09:44
 2/50 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem ez lényegtelen. Ha vkinek annyira fontos dolog, elmondhatja.
2011. ápr. 27. 09:44
 3/50 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem joga van tudni, a közös gyermekvállalásnál még fontos lehet (akár csak egy összeférhetetlen vércsoport miatt is) és rosszabb, ha akkor kell bevallani.
2011. ápr. 27. 09:46
 4/50 anonim ***** válasza:
83%
Nem hiszem, hogy biztosan azt tudnám mondani, hogy nincs titkom a férjem előtt és ezt is megosztanám vele. Soha nem voltam ilyen helyzetben, nem tudom mennyire hagyott volna mély nyomot bennem. Lehet, hogy úgy döntenék, hogy ez az én nagy fájó titkom az egész életemre.
2011. ápr. 27. 09:48
 5/50 anonim ***** válasza:
93%
Igen, természetesen.
2011. ápr. 27. 09:49
 6/50 Tinker Bell ***** válasza:
87%
Én mindenképp elmondanám! Joga van tudni ilyen súlyú dolgokat rólam. Inkább most, mint később, amikor esetleg nem sikerül a baba és kiderül, hogy az abortusz miatt. Soha nem bocsátaná meg, hogy nem mondtad el neki. Legalább is magunkból kiindulva.
 7/50 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elmondanám.
 8/50 anonim ***** válasza:
87%
szerintem ez van akkora dolog, hogy egyreszt a ferfinak joga van tudni, masreszt pedig neked is sokkal konnyebb lesz utana. nyilvan megvolt az oka, miert tetted, ha a kedvesed szeret es megert teged, akkor neki is mindenkeppen el kell ezt fogadnia. nehez lesz, de hat errol szol a kolcsonos bizalom es megertes.
2011. ápr. 27. 09:51
 9/50 anonim ***** válasza:
59%
Nekem volt, pont ennyi idős lehettem, ill. én 17, a fiú 16. Mindketten suliba jártunk még. A barátom nagyon szegény volt, anyja nevelte, de az is hogy?! Senki nem tudott róla csak anyukám (ő írta alá a papírokat, mivel 18 alatt voltam), és a fiúm, senki más, és ez így van a mai napig. Sosem beszéltünk róla, minek is? Akkor ez volt a "legjobb" amit tehettünk. Ma már két nagy gyermekem van (mástól),egyik már felnőtt. Sokszor eszembe jut az a bizonyos gyermek is aki sosem születhetett meg, most kb. 26-27 éves lehetne! Kárpótolt az élet, van két nagyon okos, szép, jó gyerkőcöm, egy lány és egy fiú. Ez van, ezen változtatni nem tudok. Szerintem nem kell nagydobra verni ez nem hazugság, ez a múltam.
2011. ápr. 27. 09:53
 10/50 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszem, nem kell mindenről tudnia. Ha elmondanám, tuti kérdezősködni kezdene, egyszerűbb azt mondani hogy nem és kész.
2011. ápr. 27. 09:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!