Ha fiatal korotokban lett volna egy abortuszotok (mondjuk 16 évesen), arról tud a férjetek/vőlegényetek?
Ehhehe..xD Kívülállónak nem hinném, hogy olyan izgalmas:) Volt párom csúnyán átvágott, voltam olyan hülye, hogy 5 év után már megbíztam benne, szakítás után pedig ellovagolt a naplementébe a közös vagyonnal, anyagi csődbe taszítva engem. Ráadásul ő volt a hibás:S
Szóval még jó néhány évig hitelképtelen (és eladósodott..) vagyok, amit nem hirdetek - nem vagyok büszke rá, hogy balek voltam - de a közös jövőbeli terveinket nagyban meghatározhatja. Ezen kívül is vannak még visszamaradt sztorik abból a kapcsolatból, amit talán hallania kellene majd egyszer..:S
Nem tudom, ez mennyire számít egy kapcsolatban, de én nagyon rosszul érzem magam miatta..:(
Tanulság: sose bízz a kékszeműekben!:)
19:59
Igen, belekerül a terhességi könyvbe. Megkérdezik, hogy hányadik terhességed? Miért aggódsz ezen? Nem lenne könnyebb elmondani?
Nem úgy kerül bele, hogy ABORTUSZA volt, hanem úgy, hogy hogy az eddigi terhességek száma, csak hogy tisztázzuk már.
Nekem 21 évesen volt abortuszom, most 26 vagyok, 2 éve férjnél, de a férjem még nem tud róla.
Volt már olyan helyzet amikor készültem rá, hogy elmondom, de nem ment. Tudom, hogy elfogadná, semmi változást nem jelentene a kapcsolatunkban, de egyszerűen nem tudom megtenni, nem vagyok képes elmondani neki. Mindig eszembe jut a terhesség körülménye, hogy milyen aljas, mocskos módon akart maga mellett tartani a 15 évvel idősebb párom. Neki ugyanis ez volt a terve a terhességgel. Lehet hogy ezért sokan megvetnek majd, de soha nem bántam meg és nem is fogom, hogy abortuszra mentem. Néha eszembe jut, és a hideg is kiráz, hogy most lenne már egy 5 éves gyerekem attól a mocskos alaktól, és nevelhetném egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!