Ha fiatal korotokban lett volna egy abortuszotok (mondjuk 16 évesen), arról tud a férjetek/vőlegényetek?
Volt abortuszom. A múltamhoz tartozik. Rosszkor, rossztól, rosszidőben, szóval nem volt más választásom, még átgondolni sem volt lehetőségem. Lezártam magamban. A mostani párom (3 éve vagyunk együtt) tudja.
Hozzám tartozik a múltam is, lezártam, nem gondolom, hogy lett volna lehetőségem másképp dönteni. Ennyi. Erről miért ne tudhatna?
Ha bűntudatom lenne a dolog miatt, akkor lenne olyan helyzet, amiben nem akarnám elmondani.
hát én nem mondanám el. ez az én magánügyem.Semmi szükség rá,hogy elkezdje mondogatni h úúristen igy meg úgy ....
amiről nem tud,az nem fáj neki.pont.
Ugyan már! Miért hagyna el emiatt?
Ha elhagy, akkor annyit is ért! Jobb is. Ilyen embernek én sem szülnék.
Az én véleményem az, hogyha szereted a párod, akkor jobb ha elmondod. Képzeld el milyen ciki lenne, ha mondjuk ott ülnétek az orvosnál, és erre az orvos megkérdezi: Önnek volt már abortusza esetleg? - Te meg égő fejjel a párod előtt, halkan kinyögsz egy igent! :S
Amúgy nekünk tényleg nincsenek titkaink egymás előtt. 15,5 éves voltam, amikor összejöttem a párommal. Most 20,5 vagyok, és menyasszony! :D
Képzeld el milyen ciki lenne, ha mondjuk ott ülnétek az orvosnál, és erre az orvos megkérdezi: Önnek volt már abortusza esetleg? - Te meg égő fejjel a párod előtt, halkan kinyögsz egy igent! :S
Na ez az, amire nem kerülne sor. A vizsgálat során kizárólag a páciens tartózkodhat bent, férjet, barátot, kiskutyát szépen kitessékelnek. Ez a protokoll, úgyhogy ilyen nincs. UH-n lehet bent az apuka vagy hozzátartozó, ha akar, de más vizsgálaton nem. Pont azért, mert a vizsgálóban elhangzottak kizárólag az orvosra meg a páciensre tartoznak a protokoll szerint.
11:11
Jól van nah! Ehhez nem értek még. Na de máshogy is kiderülhet a dolog. Nekem mondjuk mindegy ki, hogy vélekedik a dologról! :) A lényeg, hogy nekem jó úgy, ahogy én gondolom, és ahogy van! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!