Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha fiatal korotokban lett...

Ha fiatal korotokban lett volna egy abortuszotok (mondjuk 16 évesen), arról tud a férjetek/vőlegényetek?

Figyelt kérdés
Elmondanátok neki?
2011. ápr. 27. 09:42
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:

Volt abortuszom. A múltamhoz tartozik. Rosszkor, rossztól, rosszidőben, szóval nem volt más választásom, még átgondolni sem volt lehetőségem. Lezártam magamban. A mostani párom (3 éve vagyunk együtt) tudja.

Hozzám tartozik a múltam is, lezártam, nem gondolom, hogy lett volna lehetőségem másképp dönteni. Ennyi. Erről miért ne tudhatna?

Ha bűntudatom lenne a dolog miatt, akkor lenne olyan helyzet, amiben nem akarnám elmondani.

2011. ápr. 27. 10:39
 22/50 anonim ***** válasza:
33%

hát én nem mondanám el. ez az én magánügyem.Semmi szükség rá,hogy elkezdje mondogatni h úúristen igy meg úgy ....

amiről nem tud,az nem fáj neki.pont.

2011. ápr. 27. 10:41
 23/50 anonim ***** válasza:
15%
elözö vok: még valami: és ha elhagy emiatt? Akkor aztán marhára megérte az őszinteségi roham.Mindketten rosszul járunk.Ugyanigy ha mondjuk megcsalnám,de tudnám h csak egyszeri botlás volt,azt se mondanám el neki. Minek fájditsam a lelkét.Én nem szeretem a drámákat,nekem nyugi kell. ilyen a lelki alkatom,nem tehetek róla.
2011. ápr. 27. 10:43
 24/50 anonim ***** válasza:
Én elmondanám, de nem azért, mert úgy érezném, hogy kötelező számadással kell tartoznom, vagy bűnbánatot kell gyakorolnom a párom felé, hanem mert ez is a múltam része. De nagy, teátrális vallomást semmiképp nem csinálnék belőle.
2011. ápr. 27. 10:44
 25/50 Tinker Bell ***** válasza:
77%

Ugyan már! Miért hagyna el emiatt?

Ha elhagy, akkor annyit is ért! Jobb is. Ilyen embernek én sem szülnék.

2011. ápr. 27. 10:44
 26/50 anonim ***** válasza:
AZ üzenetem második fele ma 10:43-nak szolt.
2011. ápr. 27. 10:47
 27/50 anonim ***** válasza:
60%

Az én véleményem az, hogyha szereted a párod, akkor jobb ha elmondod. Képzeld el milyen ciki lenne, ha mondjuk ott ülnétek az orvosnál, és erre az orvos megkérdezi: Önnek volt már abortusza esetleg? - Te meg égő fejjel a párod előtt, halkan kinyögsz egy igent! :S

Amúgy nekünk tényleg nincsenek titkaink egymás előtt. 15,5 éves voltam, amikor összejöttem a párommal. Most 20,5 vagyok, és menyasszony! :D

2011. ápr. 27. 10:54
 28/50 anonim ***** válasza:
58%

Képzeld el milyen ciki lenne, ha mondjuk ott ülnétek az orvosnál, és erre az orvos megkérdezi: Önnek volt már abortusza esetleg? - Te meg égő fejjel a párod előtt, halkan kinyögsz egy igent! :S

Na ez az, amire nem kerülne sor. A vizsgálat során kizárólag a páciens tartózkodhat bent, férjet, barátot, kiskutyát szépen kitessékelnek. Ez a protokoll, úgyhogy ilyen nincs. UH-n lehet bent az apuka vagy hozzátartozó, ha akar, de más vizsgálaton nem. Pont azért, mert a vizsgálóban elhangzottak kizárólag az orvosra meg a páciensre tartoznak a protokoll szerint.

2011. ápr. 27. 11:11
 29/50 anonim ***** válasza:
Én először puhatolóznék, mi a véleménye arról, ha valaki így járt.Ő mit tett volna hasonló helyzetben.16 éves lányként vállalta volna?Ő miket csinált 16 évesen?Aztán ha nem ítélkezik durván, hanem normális, akkor elmondanám, mert a terhes nőktől szinte minden vizsgálat előtt megkérdezik, első terhesség-e.Viszont ha őszintén elítéli(mondjuk vallása miatt), akkor gondolkodnék, mit tegyek, mert lehet hirtelen felindulásból szakít, viszont a szívében meg szeret.
2011. ápr. 27. 11:37
 30/50 anonim ***** válasza:
24%

11:11

Jól van nah! Ehhez nem értek még. Na de máshogy is kiderülhet a dolog. Nekem mondjuk mindegy ki, hogy vélekedik a dologról! :) A lényeg, hogy nekem jó úgy, ahogy én gondolom, és ahogy van! :D

2011. ápr. 27. 13:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!