a terhességi kiskönyvedbe is bekerül meet fontos lehet inkább onnan tudja meg? nekem 11 éve volt még ma is fáj és okoltam magam hogy nem estem teherbe évekig csak lombikkal... 2 abm volt 19 és 21 évesen. tönkre is vágtam a termékenységem meg lelkileg is kivagyok pl most is sirok
2011. ápr. 27. 09:58
12/50 anonim válasza:
Ha kikívánkozik,akkor igen.Ha magadban lezártad,múltként kezeled,akkor nem.
Arra azért készülj fel,h adódhatnak olyan helyzetek,amikor majd beszélned kell róla (dr-nek mondjuk). Volt itt aki leírta,h már a múlt és azóta van 2 gyönyörű gyermeke.Vele nagyon egyetértek.
2011. ápr. 27. 09:59
13/50 anonim válasza:
Szerintem meg JOGA van tudni. Én férfi vagyok, és nagyon nem tetszett, mikor haveri társaságba az akkor egy hetes barátnőm elkezdte mesélni, hogy neki 16 évesen volt egy, nem komoly kapcsolatából. Meg nemrég is volt mikor egy másik b.nőm ezt felhozta munkatársai előtt. Azt mondja, más meg havonta kapartat. Hát ettől nem lett jobb a szemembe az tuti. Azért ezek komoly dolgok, és ez intelligencia kérdése ki minek veszi és milyen okból.
2011. ápr. 27. 09:59
14/50 anonim válasza:
9.53 Viszont ha nem sikerült volna a két szép gyermeked, akkor el kellett volna mondanod és akkor, utólag, rosszabb lett volna elmondani.
Illetve visszatérnék a vércsoportra, a legjobb barátnőmnek ez miatt kellett elmondani a férjének, mert összeférhetetlen volt a vércsoportjuk és olyankor csak az első baba nincs veszélyben, neki viszont nem ez volt az első baba és mivel nem tudta annak a srácnak a vércsoportját, így kellett az injekció. Mivel nem akarta, hogy a férje a szülőszobán kérdezősködjön, hogy ez meg minek, így előtte elmondta, nagyon kellemetlen volt 8 év házasság után.
Ha szeret, meg fogja érteni, hogy nem gyilkos voltál, csak akkor ez volt a legjobb a megoldás.
2011. ápr. 27. 10:00
15/50 anonim válasza:
Elmondanám,szerintem fontos, mert későbbi gyerekvállalásnál gond lehet. Azonnal kérdezik, hogy volt-e vetélés vagy abortusz. Nekem a férjem szinte az össze vizsgálatnál ott volt és mindent tudni akart, ami velem és a babával van, ez a mai napig is így van:) Ha lett volna titkom azonnal kiderült volna számára, és az sokkal kellemetlenebb, mint ha én mondtam volna el.
2011. ápr. 27. 10:00
16/50 anonim válasza:
Én a másik oldalról közelíteném meg a dolgot: ha később derülne ki, pl. mert nem jön össze a baba, akkor elhagynálak, mert nem hinném el, hogy nincs más dolog, amit elhallgattál előlem.
Mindenkinek van múltja. A párodnak a múltadat el kell fogadni veled együtt, mert hozzád tartozik. Ha viszont nem ismeri, mit fogadjon el?
2011. ápr. 27. 10:01
17/50 anonim válasza:
Ha emiatt elhagynád,akkor soha sem szeretted volna igazán.Biztos,h rosszul esne,ha ilyesmit tudnék meg,de az ember nem közli az első randin,utánna pedig már nagyon nehéz belekezdeni.Szomorúsaág,számonkérés,csalódottság benne van.De elhagyni a múltja miatt??? Akkor hagy menjen!
2011. ápr. 27. 10:05
18/50 anonim válasza:
Itt szerintem a bizalomra gondolt elsősorban a korábbi válaszoló.. hisz a bizalom az egyik legerősebb alapja egy jól működő kapcsolatnak..
Amúgy én is elmondanám.
2011. ápr. 27. 10:10
19/50 anonim válasza:
El kell neki mondanod! Ez nem egy 3 hónapja járunk szintű kapcsolat, amikor még titkolózhatsz, meg nem bízol meg a másikban. A vőlegényedről vagy férjedről van szó! Ha eddig nem is mereted, most már nagyon itt az ideje, hogy elmondd neki. Azért is ráadásul mert ennek lehet következménye... Furcsa, hogy az itt válaszoló emberek fele leélne egy életet hazugságban, titkolózásban... Nem érzitek ennek a súlyát? Mi van ha a srácnak ezért nem lehet mondjuk gyereke, attól akitől mindenáron akart és belekényszerül egy olyan kapcsolatba, amit egyébként dobott volna ha ezt tudta volna. Persze ez nem ok még szakításra, nem azt mondom, mert simán elfogadhatja, csak ez egy olyan dolog amit mindenképpen tudnia kell! Mindenki követ el hibát, biztos megbocsát.
2011. ápr. 27. 10:18
20/50 anonim válasza:
Igen,én elmondtam a férjemnek pár nap után,bár nekem
spontán ment el a baba.De abortusz lett volna ha nem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!