Mik akartatok lenni fiatal korotokban és most mivel foglalkoztok? Szeretitek?
Kislányként állatorvos vagy tanítónéni szerettem volna lenni, jó, hogy nem lettem, a beteg állatokat nem bírnám nézni, a tanári munkához pedig nem lenne türelmem, plusz kevés a fizetésük ahhoz képest, hogy milyen fontosnak és meghatározónak tartom a munkájukat.
A mostani munkahelyemen a kollégák nagyon rendesek, ez nekem sokat számít, a munka pedig mindig unalmasabbá válik, ha már beletanultam, kivétel ha nagyon kreatív szakmát választottam volna, de nem volt hozzá tehetségem.
Alapvetően elégedett vagyok, nem vagyok stresszben a munkahelyemen, az, hogy lelkesedem vagy szeretem, talán túlzás lenne.
5-10 évenként szerintem mindenkinek váltani kéne, de a "megújuláshoz" szükséges szakmai képzések sokba kerülnek, és nehéz munkát találni ebben a nagy munkanélküliségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!