Megkaptátok a fizut? Jobb lett az új rendszerben? Nekünk két gyerekkel közalkalmazotti fizetés a harmadára csökkent.
Kis Fidesz-bérenc: rég röhögtem ekkorát, köszi. Még sose szavaztam a Fideszre, bár most az egyszer jót tettek nekem.
Azt meg sose állitottam, hogy hányan jártak jól ezzel, meg hányan nem. Sőt, már az egyik első hozzászólásomban rögzitettem: mi vagyunk az 1%, aki érvényesiteni tudja a kedvezményt... Remélem, olvasni tudsz, mert akkor olvass vissza.
Ha a csekkel szót nem ismered, hát szegényes a szókincsed, nem az én bajom.
Bocsánatkérést meg miért ne várhatnék, ha valaki hazugsággal vádol és azt igéri, ellenőriz (ezt a szót te is érted...) engem? Kultúrember bocsánatot kér, ha valakit megvádol valmaivel, majd kiderül, hogy tévedett.
Milyen érdekes, hogy az összes zagyvaság MIND egy 79%-os hozzászólótól érkezett...
Ja, néha pártját fogta egy frissen regisztrált, még % nélküli hozzászóló. Tényleg, tök érdekes. Mekkora véletlenek vannak. Az idézett hazugságokat ha jól látom, akkor MINDET 79%-os irta.
No, szépen kérj bocsánatot, mert összevissza hazudozol meg vádaskodsz, aztán el van intézve...
Semmi gond, csak ugye nem ezt irtad. Mármint az jött le a szavaidból, hogy "kénytelenek" megigényelni, mert nem lehet letagadni a gyereket. Nem KÖTELES kérni a kedvezményt, ezt rögzitette itt valaki, még mielőtt vlaaki félreértia soraidat.
"Mivel letagadni ugyebár nem lehet a gyerekeket, egy alapítvány javára fogják minden hónapban elutalni ezt a plusz összeget"
Ja, hát ráérsz akkor is, ha a barátosnőd visszatért a szabiról, ez természetes.
Ki mondta neked, hogy én 24 óráztam??? Mert én ugyan nem mondtam ilyet és nem is 24 óráztam sose. Az én fizetésem műszakpótlék nélkül ennyi.
Az meg elég szegényes, hogy ha sorra cáfolnak téged, akkor elkezdesz fröcsögni. Elfogytak az érvek, jöhet a káromkodás? CIKI.
..."ez meg fönn a Rózsadombon kaviárt zabál
Nem hiszem, hogy Mercedes-ét hozta a Télapó
Héjj gazdag ember nem lesz ez így jó!
Nálam a profit -így énekel
Nálam a profit -így nem érhetsz el
Nálam a profit -hisz bejött a csalás
Nálam a profit -és nem számít más, nem számít más!!!"
Hallgasd meg, tanulságos nóta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!