Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megkaptátok a fizut? Jobb...

Megkaptátok a fizut? Jobb lett az új rendszerben? Nekünk két gyerekkel közalkalmazotti fizetés a harmadára csökkent.

Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 10:56
 51/104 anonim ***** válasza:
66%

Kis Fidesz-bérenc: rég röhögtem ekkorát, köszi. Még sose szavaztam a Fideszre, bár most az egyszer jót tettek nekem.

Azt meg sose állitottam, hogy hányan jártak jól ezzel, meg hányan nem. Sőt, már az egyik első hozzászólásomban rögzitettem: mi vagyunk az 1%, aki érvényesiteni tudja a kedvezményt... Remélem, olvasni tudsz, mert akkor olvass vissza.

Ha a csekkel szót nem ismered, hát szegényes a szókincsed, nem az én bajom.

Bocsánatkérést meg miért ne várhatnék, ha valaki hazugsággal vádol és azt igéri, ellenőriz (ezt a szót te is érted...) engem? Kultúrember bocsánatot kér, ha valakit megvádol valmaivel, majd kiderül, hogy tévedett.

2011. febr. 4. 11:40
 52/104 anonim ***** válasza:
72%
Egyébként most kérdeztem meg a jogász csajt, hogy miért így döntöttek, hogy egy alapítványnak utalják el rendszeresen a pénzt. A következőket mondta (teljesen igaza van, mindig tudtam, hogy penge a csaj): azért, mert ha nem kérte volna a kedvezményt, akkor a b.uzi állam lenyúlta volna és elszállós agyú nyomi gazdagok (ő kicsit csúnyább szavakat használt) kezébe került volna teljesen jogtalanul a pénz. Nos, igen, ők (mármint ez a házspár) EMBEREK!!!
2011. febr. 4. 11:42
 53/104 anonim ***** válasza:
47%

Milyen érdekes, hogy az összes zagyvaság MIND egy 79%-os hozzászólótól érkezett...

Ja, néha pártját fogta egy frissen regisztrált, még % nélküli hozzászóló. Tényleg, tök érdekes. Mekkora véletlenek vannak. Az idézett hazugságokat ha jól látom, akkor MINDET 79%-os irta.

No, szépen kérj bocsánatot, mert összevissza hazudozol meg vádaskodsz, aztán el van intézve...

2011. febr. 4. 11:45
 54/104 anonim ***** válasza:
65%

Semmi gond, csak ugye nem ezt irtad. Mármint az jött le a szavaidból, hogy "kénytelenek" megigényelni, mert nem lehet letagadni a gyereket. Nem KÖTELES kérni a kedvezményt, ezt rögzitette itt valaki, még mielőtt vlaaki félreértia soraidat.

"Mivel letagadni ugyebár nem lehet a gyerekeket, egy alapítvány javára fogják minden hónapban elutalni ezt a plusz összeget"

2011. febr. 4. 11:48
 55/104 anonim ***** válasza:
79%
Ezt én hittem, hogy azért igényelték mert nem akarják letagadni a gyerekeiket, de most megkérdeztem és leírtam, hogy miért döntöttek így. Amúgy ÉN valóban friss reges vagyok, mert ezekre a kötekedésekre már muszáj volt reagálnom. Bocsánatot kérek a magasságos asszonytól (vagy inkább uraságtól), hogy lusta voltam korábban regelni!
2011. febr. 4. 11:50
 56/104 anonim ***** válasza:
47%

Ja, hát ráérsz akkor is, ha a barátosnőd visszatért a szabiról, ez természetes.

Ki mondta neked, hogy én 24 óráztam??? Mert én ugyan nem mondtam ilyet és nem is 24 óráztam sose. Az én fizetésem műszakpótlék nélkül ennyi.

Az meg elég szegényes, hogy ha sorra cáfolnak téged, akkor elkezdesz fröcsögni. Elfogytak az érvek, jöhet a káromkodás? CIKI.

2011. febr. 4. 11:51
 57/104 anonim ***** válasza:
83%

..."ez meg fönn a Rózsadombon kaviárt zabál

Nem hiszem, hogy Mercedes-ét hozta a Télapó

Héjj gazdag ember nem lesz ez így jó!

Nálam a profit -így énekel

Nálam a profit -így nem érhetsz el

Nálam a profit -hisz bejött a csalás

Nálam a profit -és nem számít más, nem számít más!!!"

Hallgasd meg, tanulságos nóta!

2011. febr. 4. 11:53
 58/104 anonim ***** válasza:
47%
Kedves friss regelő, érdekes igazságérzeted van, hogy az idézett fél oldalnyi hazugságból egyik se zavart, csak az, hogy elkezdtem sorban cáfolni őket... Azokra nem tartottad fontosnak reagálni? Akkor tán rólad ennyit...
2011. febr. 4. 11:57
 59/104 anonim ***** válasza:
83%
Ez kész ez az ember! Igaza van annak a másiknak, te nem is nő vagy, nők nem lehetnek ekkora gyökerek!
2011. febr. 4. 11:59
 60/104 anonim ***** válasza:
65%
Egyelőre téged cáfolt meg mindenki szép sorba, te kötöttél bele még a kérdezőbe is. Azt látom, hogy jól megy neked a szájkarate, na hátha ettől majd leadsz egy kicsit a nagy po.fádból!
2011. febr. 4. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!