Megkaptátok a fizut? Jobb lett az új rendszerben? Nekünk két gyerekkel közalkalmazotti fizetés a harmadára csökkent.
Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 10:56
31/104 anonim válasza:
Amúgy meg rengeteg közalkalmazott (tanár, tanító, óvónő, könyvtáros stb.) van, akik tényleg nem visznek haza még 100 ezret sem. És a többség ebbe a kategóriába tartozik, nem a 200 ezres és az 500 ezres keretbe. Ha neked ez fáj, akkor menj valami kormányoldalra, ott reklamálj. Amúgy jogosan fáj neked, mert tényleg szomorú, gondolom van miért átérezned az ő helyzetüket...
32/104 anonim válasza:
Kint voltál a Paks-Fradi meccsen? ?D
33/104 anonim válasza:
Hehe, nem éppen úgy néztek ki a Paks szurkolók, mintha olyan hú de gazdag városuk lenne, de a pálya sem, sőt a város sem. KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
34/104 anonim válasza:
Ez tényleg vicces, Paksi Atomerőmű... Egy gyárban gennyesre keresi magát valaki... Rég röhögtem ilyen jót.
35/104 anonim válasza:
Savanyú a szőlő :-))
Meccsen nem voltam, nem szeretem a focit, régen még a kosárlabda elment, de már az se köt le, csak összevásárolnak idegeneket... Az már nem kihivás.
Mellesleg a pálya nem az Atomerőmű, hanem a város pályája (van a cégnek is saját), de a cég most ráköltött egy rakat pénzt, mikor feljutottak a fiúk, jövőre meg már fűtött pálya lesz, szóval a hó se lesz akadály, állitólag.
Ha neked az atomerőmű egy gyár, akkor dunsztod sincs semmiről, szóval erről ennyit...
Egyébként bármikor van felvétel, szerintem friss emberként se keresnél 300.000 alatt, ha van fizikusi diplomád! Gyere bátran, ne robotolj havi 160.000-ért!
36/104 anonim válasza:
Figyi, a gyáras kommentet nem én írtam, én a 79%-os vagyok!!!
37/104 anonim válasza:
És bocsi, de én nem 160 ezret keresek, az az átlag... De ki mondta, hogy én átlagos vagyok?!
38/104 anonim válasza:
Mindenkinek egyszerre válaszoltam...
39/104 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm, aki a Purina-nál dolgozik vezető beosztásban, ő tényleg majdnem havi 1 millát visz haza. A felesége jogász, egy igen jólmenő ügyvédi iroda társtulajdonosa, a férjéhez hasonló fizetéssel. 2 lányuk van és ők talán még jobban fel voltak háborodva ezen az új adórendszeren, mert azt mondták, az ő gyereküknek megvan mindenük és semmi szükség arra, hogy ezt a pénzt kivegyék azoknak a zsebéből, akiknél tényleg lenne helye. Mivel letagadni ugyebár nem lehet a gyerekeket, egy alapítvány javára fogják minden hónapban elutalni ezt a plusz összeget. Amúgy tök igazuk van, a minimálbéres szülőkkel kellett volna, hogy kezdjen valamit a tisztelt kormány, nem pedig a burzsuj hólyagokkal, hogy elkényeztetett missek és úrfik legyenek majd a gyerekeikből. Tisztelet a kivételnek, mint a fent említett család példája bizonyítja, hogy akad ilyen is.
40/104 anonim válasza:
Hát igen, elég érdekes... a Dunába vizet. Gusztustalan!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!