Megkaptátok a fizut? Jobb lett az új rendszerben? Nekünk két gyerekkel közalkalmazotti fizetés a harmadára csökkent.
Bocs, mi jól járunk, se képviselők, se adócsalók nem vagyunk, viszont mindkettőnknek van több, mint 500.000-es bruttója. Pont az adócsaló nem jár jól vele, hiszen az adócsaló nem fizet adót, ezzel meg az jár jól, aki eddig sok adót fizetett, mint pl. én is.
Mutass egy kalkulátort, ami szerint megkapod a teljes kedvezményt! Mindegyiken látszik, mennyi a befietendő adód, bár tény, kiirják, hogy mennyit TUDNÁL érvényesiteni kedvezményt. Ez nem jelenti azt, hogy tudod is érvényesiteni, csak kijelzik neked a kalkulátorok.
Én ugyan utoljára 2008-ban kaptam gyest, de valóban, akkor 28500 Ft-ot utaltak!
Amúgy meg aki havi 500 ezret keres, annak hogy van ideje percenként ide írogatni? Bezzeg aki tisztességesen dolgozik és nem lébecol, azt nem fizetik meg!
Drága, úgy van időm, hogy jelenleg itthon nevelem a kicsiket, még szeptemberig. Addig csak a párom keres havi 800.000-et, szeptembertől már én is. Se nem csalok, se nem cégvezető vagyok, tisztességesen dolgozom, alkalmazottként.
Ja, és a mi városunkban ez nem kiugró kereset, szóval az utcádban lakók alapján kijelenteni, mennyi az országban az átlagkereset, az vicces.
És érdekes, én magas keresetű vagyok, mégis nagycsaládos... Akkor hogy is van ez?
"viszont mindkettőnknek van több, mint 500.000-es bruttója."
Ezt irtam és pedig azért, mert mint emlitettem, 500.000 Ft-os bruttó fölötti keresettel tudod teljesen kihasználni a 3 gyerek után járó adókedvezményt. Szóval sehol nem irtam, hogy csak 500.000-et keresnénk...
"Egyébként mi vagyunk az 1%, akinek 3 gyereke van és bőven tudja érvényesiteni a kedvezményt sőt még másik 3 gyerekre is tudnánk... " Ezt is irtam ugyebár.
"Férjem nettója 5-600.000 Ft, szerintem magas keresetű." Ezt is irtam.
Sajnálom, ha neked fáj, de attól még valóban ennyit keresünk. És valóban 3 gyerekünk van. És alkalmazottként, itt Magyarországon.
Az átlagember pedig, mint irtam, havi 200.000 bruttóból él, azért hivják ÁTLAGkeresetnek.
Indulhat a csekkelés.
Paksi Atomerőmű. Szép napot neked, ha megemésztetted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!