Szerintem meg jobb lenne nem belepofázni más életébe, hogy ki mire vállal gyereket. Az ilyen aljas megnyilvánulások miatt kell a childfree életmódot élőknek elviselni az ellentétes beszólásokat. Mindenki sepregessen a maga háza táján.
nov. 26. 12:14
62/65 anonim válasza:
#61 Nem tudom, miről beszélsz, nekem sincs gyerekem, tudatosan, nem szoktak beszólni, hogy miért nincs.
Egyébként nem arról van szó, hogy "ki mire vállal gyereket", hanem, hogy ahol nélkülözés van, ott a gyerek szívja meg legjobban. Csak sokan képtelenek felfogni, hogy a gyerekvállalás nem alanyi jog és bizony anyagilag meg kellene teremteni a feltételét. De mivel megcsinálni a gyereket könnyű, így az ostoba réteg szaporodik. Ez még nem olyan szembetűnő, de 50-60 év múlva nagyonis az lesz!
nov. 26. 12:45
63/65 anonim válasza:
Biztos neked is vannak hibák az életedben, amiért meg lehetne kövezni. Egyébként meg ha néznél híreket, akkor jól tudnád mennyi gyereket öl meg manapság a saját szülő. Erről nem a szegény gyereket vállaló emberek tehetnek, hanem akiket megszavaztunk. Ne olyanokon verd le a hisztited, akik alapból ostobák szerinted. Hanem az “okosokon”. Akiknek mindegy ki szaporodik, csak legyen katona a 3. Világháborúban.
nov. 26. 13:50
64/65 anonim válasza:
Mellesleg azt mondod, hogy csak a rossz anyagi helyzetben lévő emberek szaporodnak tudatlanul. Na ez annyira nem igaz, hogy rengeteg diplomás, jó módú szaporodik úgy, hogy fogalma nem volt róla, hogy mekkora testi károkat okoz egy szülés, mennyire nehéz lesz fentmaradni és mennyire fájdalmas tud lenni egy szoptatás. Járj utána és rájössz, hogy pénztől független a tudatlanság, ha gyerekvállalásról van szó.
nov. 26. 13:58
65/65 anonim válasza:
29N
- 15 000eur megtakarítás (SK-ban éltem) ez állattenyésztésből van.
- 2 milliós 12 éves autó aminek a javítása kb 1 millió lesz mert motorhibás (megtakarításból fog menni)
- ház 0ft, albérletben élek (havi 230 000 kiadás)
- cég nincs, vállalkozás nincs
- hitel nincs
De van: folyamat ideg és stressz mert mióta elkellett költöznöm csak fogy a megtakarítás és nem gyarapszik. Szerencsétlennek érzem magam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!