Mekkora megtakarítás mellett éreznétek biztonságban magatokat?
Figyelt kérdés
szept. 20. 23:06
1/24 anonim válasza:
Igazság szerint 1 havi fizunkból is simán meglennénk fél évig is, szóval nem különösebben aggódom azon, hogy mennyire érzem magam biztonságban. Ettől függetlenül van bőven megtakarításunk is.
2/24 anonim válasza:
Igazság szerint 1 napi fizunkból is simán meglennénk 14 évig is, szóval nem különösebben aggódom azon, hogy mennyire érzem magam biztonságban. Ettől függetlenül van bőven megtakarításunk is.
3/24 anonim válasza:
biztonságban érzem magam 1600 eur/hó megtakarítással
4/24 anonim válasza:
Én 1 millió megtakarítással biztonságban éreztem magam. Ez egyetemi éveim mellett volt.
5/24 anonim válasza:
1 orai fizumbol ellennek 83 evig de van tobboranyi megtakaritasom.
7/24 anonim válasza:
Nagyjából egy évnyi vésztartalék és nagyjából 10 évnyi jovedelemnek megfelelő befektetés esetén.
8/24 anonim válasza:
Megkérnék mindenkit, hogy ne pontozzon le, csak mert kevesebbet keres, mint én. Szánalmas kis proli húzás.
9/24 anonim válasza:
Sztem azért pontoztak le, mert nem a kérdésre válaszoltál, csak kerkedtél.
Erre ki kíváncsi? 🤔
10/24 anonim válasza:
De, a kérdésre válaszoltam. Leírtam, hogy nem igazán érint ez a mennyi pénz kell, hogy "biztonsásgban érezzem magam" dolog. Mindig biztonságban érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!