Mekkora megtakarítás mellett éreznétek biztonságban magatokat?
Figyelt kérdés
szept. 20. 23:06
11/24 anonim válasza:
Csodálkoznék, ha ilyen szövegértési képességgel valóban igaz lenne amit válaszoltál... 🙂
Inkább csak trollkodni látszó kis looser vagy.
12/24 anonim válasza:
Sajnálom, hogy nektek fáj, hogy én mennyivel jobban élek, de közben meg tudom, hogy az egyszerűbb emberek általában ilyenek: irigyek, megkeseredettek, szóval nagyon azért nem veszem magamra. Mindenesetre jobbulást kívánok, hátha egyszer Ti is megtapasztalhatjátok milyen érzés nem hónapról hónapra élni.
13/24 anonim válasza:
Ő a vezető szoftverfejlesztő valószínűleg aki csak trollkodni jár ide, ezért pontozzák le szerencsétlent.
14/24 anonim válasza:
Mindig van valaki, aki azonnal ugrik az ilyen kérdésekre és leírja, hogy ő milyen gazdag. Havi 2-3 milliót keres heti 20 órával. Elhiszem, hogy van ilyen, de miért gyakorira jön menőzni? Aztán aki kiakad rajta az valamiért proli. xd
15/24 anonim válasza:
Azért ide jön menőzni, mert saját ismerősei (ha vannak) tudják, hogy keveset keres vagy ami még elképzelhető, hogy tényleg sokat keres, de a szociális élete 0 és itt éli ki magát.
16/24 anonim válasza:
14 havi vésztartalékom van ami olyan esetekre van, hogyha elveszteném az állásomat.
17/24 anonim válasza:
Én csak ingatlanvagyon mellett érezném ténylegesen az anyagi biztonságot, ha tudom, hogy nem lehetek hajléktalan és akár keveset keresve is, de fenn tudom magam tartani, mert egyébként nem vagyok túl igényes ember. Ezzel szemben még mindig az önerőre gyűjtök így a 30-as éveim elején is.
18/24 anonim válasza:
Most van 28 millióm állampapírokban, részvényekben. Nem mondanám hogy biztonságban érzem magam.
20/24 anonim válasza:
A társadalom felső részének tagjaként ez nem egy olyan probléma, ami foglalkoztatna. Bőven vannak tartalékaim, megtakarításaim, befektetéseim, de a havi bevételeim is több hónapnyi megélhetésre elegendőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!