Havi 700ezer forint félretett pénz jónak számít?
Figyelt kérdés
Hollandiàban dolgozok nettó 1.1 millio forintba atvaltva.
-250 ezer szállás.
-100ezer kajára.
-50ezer szórakozásra.
Ez jónak számít?
tegnap 21:12
A kérdező szavazást indított:
Jó
Átlag
Rossz
29 szavazat
1/14 anonim válasza:
nagyon jónak, vered az én 1600 eur-at
én Dublinban vagyok, de saját lakást bérlünk
2/14 anonim válasza:
Szerintem is jó, és az arányok is jók.
Kicsit keveslem a kaját és a szórakozást, mondjuk. Elég fapados élet lehet.
Én itthon keresek 1-1.5M között havonta. Lakásom saját. De igy is van átlag fél milla kiadásom, mert évi 2-3M elmegy utazgatásra és szórakozásra (lebontva jó havi 220-250), és havi 200 pedig kajára.
Fektesd be, dolgozzon neked a pénzed, és pár év alatt megvan egy ingatlan ára.
3/14 anonim válasza:
Nem különösebben, én ennél többet keresek Magyarországon home office-ból, saját, hitelmentes házban. Hollandiában ez harmatgyenge.
4/14 anonim válasza:
Magyarorszagon tettem felre ennyit, mikor ott eltem, ennyiert biztos nem jottem volna kulfoldre.
6/14 anonim válasza:
mi értelme az ilyen kérdéseknek? van akinek jónak számít, van akinek nem. ha neked és a céljaidnak megfelel, akkor minden rendben van. minek máshoz hasonlítanod magad? ha valaki azt mondja, hogy húú de jó, ennyit én sose fogok keresni, akkor hátradőlsz és elégedetten veregeted a válladat életed hátralévő részében, és ha valaki azt mondja, hogy az semmi, béna, én 3x ennyit tudok félrerakni, akkor elásod magad?
7/14 anonim válasza:
Én Németországba 320 ezer forintot tudok félretenni
9/14 anonim válasza:
Hát nem valami nagy dolog. Mire mész vele ha csak ennyit tudsz félretenni? Ennyit inkább költs el.
10/14 anonim válasza:
Én sokallom a kaja és a szállás árát, bár ilyen fizetés mellett ott biztosan minden máshogyan van. Van itt is ilyen albérlet, de nem is reális. Nekem egészséges étkezés 70-E körül van, bár keveset eszek. A 200-as kaja leírása meg röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!