Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi hiteletek van vagy...

Mennyi hiteletek van vagy adósságotok, mennyi megtakarított pénzetek + hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés

nov. 21. 17:03
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
85%
#17 Nem kell istenháta mögötte faluba menni. Budapesten is találhatóak néha kb annyiért, vagy 2-3 millióért többért még élhető családi házak. Általában XXII kerület vagy Csepel környéke.
nov. 22. 11:23
 22/65 anonim ***** válasza:
89%
Van egy olyna érzésem, hogy ez is olyan, mint a szexuális témában a pénisz méret kérdések. Valahogy mindnekinek átlag felett van itt 😀.
nov. 22. 11:41
 23/65 anonim ***** válasza:
29%

2M hitel, 3M diákhitel

Saját kocsi és saját ház

1M forint megtakarítás

Iphone, gamer PC

Semmit se örököltünk.

28N

nov. 22. 12:47
 24/65 anonim ***** válasza:
#21 Ezt nehéz elhinni. Még itt Debrecenben is amelyik ház ennyibe kerül, az vagy nem a városban van, hanem a környéki zártkertben, vagy ha a városban van, akkor egérlyuk méretű, erősen leromlott állapotú vagy más módon problémás (pl csak házrész, nem hitelezhető valami miatt, vagy olyan környéken van, ahova nem szívesen költözik senki)
nov. 22. 13:33
 25/65 anonim ***** válasza:
100%

#21 nem Tudom hogy mennyi tapasztalatod van, de Csepel, főleg a külső része csak papíron és a BKK által tekintve Budapest része, XXIII. kerület (soroksár szintén). Magyarul kint vannak a város kicseszett szélén. Agglomeráció egyes részei közelebb vannak a város szívéhez. XX. XII. kerüle erdős részei is pont ugyanezért rohadt olcsóak (na ott már inkább 30-40milla). Aztán ott van egész dél pest a csodás lakótelepeivel.

Budapesten viszonylag olcsó ingatlant találni lehet, beköltözni érdemes-e akkor is ha a ház oké állapotban (nem sürgősen felújítandó) van az már más kérdés.

nov. 22. 15:05
 26/65 anonim ***** válasza:
#17 Kinek mi Mucsajröcsöge. Gy-M-S megye 85-ös főút mentén van. 60 négyzetméter, meg azért költős
nov. 22. 20:27
 27/65 anonim ***** válasza:
100%

33 éves vagyok. Pest. Elváltam, 2 gyerek.

Van egy nem kicsi panel lakásom (nem az első lakásom már volt egy pár)

6 m ft a számlámon lekötve de a gyerekeké lesz nem nyúlok hozzá (egy projekt volt amit lezártam ezt hoztam ki belőle 2 év alatt)

Kb 500e ft készpénz

Egy 16 éves autóm van

Nincs hitelem.

nov. 23. 01:44
 28/65 anonim ***** válasza:
100%
23# iphone az most egy valami?😆😂
nov. 23. 06:49
 29/65 anonim ***** válasza:
0%

Iphonnál kezdődik a telefon bogaram. Mindegy mennyire drága Androidos telefonod van, az Iphone verhetetlen. Az a legjobb.

nov. 23. 09:56
 30/65 anonim ***** válasza:
62%
Nincs hitelem. Van egy 100 milliós házam, 20 milliós autó, meg kb 20 millió megtakarítás. 36 éves vagyok.
nov. 23. 10:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!