Mennyi hiteletek van vagy adósságotok, mennyi megtakarított pénzetek + hány évesek vagytok?
2M hitel, 3M diákhitel
Saját kocsi és saját ház
1M forint megtakarítás
Iphone, gamer PC
Semmit se örököltünk.
28N
#21 nem Tudom hogy mennyi tapasztalatod van, de Csepel, főleg a külső része csak papíron és a BKK által tekintve Budapest része, XXIII. kerület (soroksár szintén). Magyarul kint vannak a város kicseszett szélén. Agglomeráció egyes részei közelebb vannak a város szívéhez. XX. XII. kerüle erdős részei is pont ugyanezért rohadt olcsóak (na ott már inkább 30-40milla). Aztán ott van egész dél pest a csodás lakótelepeivel.
Budapesten viszonylag olcsó ingatlant találni lehet, beköltözni érdemes-e akkor is ha a ház oké állapotban (nem sürgősen felújítandó) van az már más kérdés.
33 éves vagyok. Pest. Elváltam, 2 gyerek.
Van egy nem kicsi panel lakásom (nem az első lakásom már volt egy pár)
6 m ft a számlámon lekötve de a gyerekeké lesz nem nyúlok hozzá (egy projekt volt amit lezártam ezt hoztam ki belőle 2 év alatt)
Kb 500e ft készpénz
Egy 16 éves autóm van
Nincs hitelem.
Iphonnál kezdődik a telefon bogaram. Mindegy mennyire drága Androidos telefonod van, az Iphone verhetetlen. Az a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!