Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a megtakarításotok...

Mennyi a megtakarításotok 30-45év közöttiek? És hol éltek? Írjatok kört is

Figyelt kérdés

Nyilván más is irhat, de leginkább ez a korosztály érdekel..

Nyilván irhatjatok azt is hol dolgoztok de nem muszalj természetesen

ma 14:53
 1/6 A kérdező kommentje:
Kort
ma 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Most kb. másfél millió van tartalékban. Nem olyan sok, de valami mindig van, amire költeni kell... Házunk, két (nem új) autónk van, hitelünk is, de nem nagy a törlesztője, havi 78 ezer. Bp-től kb. 50 km-re élünk, faluban, én Bp-n dolgozom, de home officeból, a férjem helyben.
ma 15:07
 3/6 IgaziÚriember ***** válasza:
46%
Ebbe a korosztályba tartozom, a saját off-shore cégemen keresztül dolgozom / számlázom egy svájci orvosdiagnosztikai fejlesztőcégnek teljes home officeból. Jellemzően a budai penthouse lakásomban tartózkodom vagy a Balaton-felvidéki nyaralómban. Ezen kívül rendelkezem egy pesti panellakással, amit egyetemista albérlők lakják, valamint az albán tengerpart fejlődő részén szintén egy 2 szobás panellakással befektetési céllal. Az ingatlanvagyonom, befektetéseim, részvényeim, állampapírjaim valamint a cégem értéke együtt meghaladja a 400 milliót.
ma 15:07
 4/6 anonim ***** válasza:
26%

Írország

több mint 25k eur (és ez még csak a kezdet kezdete)

ma 15:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

kb 16 millió, jelen piaci értéken.

Magyarország, vidék, szüleimmel élek egy háztartásban, 30 vagyok, három műszakos gyárban dolgozom.

ma 15:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Nagyságrendileg 60 millió van a megtakarításban szűk családi szinten.

Én már lassan 25 éve multinál dolgozom, mindig átlag felett kerestem, asszony is jól kap, pedig ő egészségügyis. Két alsós iskolás gyerekünk van. Hitelünk nincs, ez sokat könnyít a helyzeten.

ma 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!