Mennyi a megtakarításotok 30-45év közöttiek? És hol éltek? Írjatok kört is
Nyilván más is irhat, de leginkább ez a korosztály érdekel..
Nyilván irhatjatok azt is hol dolgoztok de nem muszalj természetesen
Év végén leszek 30 szóval talán beletartozom már ebbe a korosztályba.
Úgy összesen 14 millió van félretéve: egy része csak úgy számlán, valutában, kriptóban + egyéb részvény, valamennyi kp, és nagyjából a fele állampapírban.
Kör
Kb 1.5M megtakarítás forintban, 7.5M befektetésben (jellemzően kötvényben, kevés részvénnyel), 65M-t érő lakás tulajdonosa, 34 éves, Budapest külkerülete. De nekem piszok mázlim volt, a lakást a szüleim vették 2014-ben (az árbumm előtt), amikor még negyedannyit ért, a Fundamenta futamideje 6 év volt havi 50 törlesztővel, 2015-ben pedig kaptam 6M Ft-os örökséget (hát az nyilván nem volt szerencse, mert meghalt az egyik szülőm...) Havonta kb 100E-t tudok félretenni, de akkor nem voltam kb sehol. De nem élek nagy lábon, telefont akkor veszek, ha a régi tönkrement, laptopot szintén, nincs autóm, keveset költök ruhára, nem járok bulizni sem (mondjuk arra nem is vágyom már).
Ja, és 1.5M ft hitel.
Hahó, kérdező, illetve jövőbeli válaszolók!
Itt mindenki szinte minden titkát kiadja, de újra kérem a kérdezőt, hogy írja meg, egyáltalán miért kérdezi, s adja ki magát legalább annyira, ahogy a válaszolók is - bolondmód - teszik.
#16. "bolondmód"
Egy névtelenségig anonim oldalon? Miért ne lehetne ezeket őszintén leírni?
Szüleimmel élek egy háztartásban, szintes ház.
Hitel nincs. 1 jó állapotú régebbi autó, 2 kismotor, egy panellakás, 3 lakótelepi garázs van nekem. Meg 3 millió kp.
3 műszakos gyári munkás vagyok, Fejér vm.
Köszi a kérdést, azért kérdeztem mert ebbe a korosztályba tartozom, olyan 30as években járok,de úgy érzem elszúrtam.
Nekem semmin sincs, csak 1 elrontott házasság, 1 gyerek ami után minden elromlott. Megtakarításom csak 1 milla van , de semmi másom nincs , minden a házastársam nevére került de hosszú lenne leírnom és nem akarom hogy kiderüljön ki vagyok ha házastársam fellép véletlenül a gyakorikra.
Akartam látni hogy csak én vagyok ennyire lemaradva, és úgy tűnik igen..
Köszi hogy írtatok , lehet majd jelentkezem még.
Addigis írhattok még/mások is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!