Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a megtakarításotok...

Mennyi a megtakarításotok 30-45év közöttiek? És hol éltek? Írjatok kört is

Figyelt kérdés

Nyilván más is irhat, de leginkább ez a korosztály érdekel..

Nyilván irhatjatok azt is hol dolgoztok de nem muszalj természetesen

nov. 20. 14:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
37 nyugati megyeszékhely ~150millió részvényekben, befektetési arany ~30millió, föld bérbeadva, garázsok kiadva, kevés kp ~5millió, euróban kb 10ezer, dollárban szintén.
nov. 20. 20:44
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Bp agglomeráció, kb 35 millió, de van 25 millió hitel is
nov. 20. 22:38
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
27 vagyok, 3 millióm van most.
nov. 21. 00:37
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Év végén leszek 30 szóval talán beletartozom már ebbe a korosztályba.

Úgy összesen 14 millió van félretéve: egy része csak úgy számlán, valutában, kriptóban + egyéb részvény, valamennyi kp, és nagyjából a fele állampapírban.

Kör

nov. 21. 06:20
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Kb 1.5M megtakarítás forintban, 7.5M befektetésben (jellemzően kötvényben, kevés részvénnyel), 65M-t érő lakás tulajdonosa, 34 éves, Budapest külkerülete. De nekem piszok mázlim volt, a lakást a szüleim vették 2014-ben (az árbumm előtt), amikor még negyedannyit ért, a Fundamenta futamideje 6 év volt havi 50 törlesztővel, 2015-ben pedig kaptam 6M Ft-os örökséget (hát az nyilván nem volt szerencse, mert meghalt az egyik szülőm...) Havonta kb 100E-t tudok félretenni, de akkor nem voltam kb sehol. De nem élek nagy lábon, telefont akkor veszek, ha a régi tönkrement, laptopot szintén, nincs autóm, keveset költök ruhára, nem járok bulizni sem (mondjuk arra nem is vágyom már).

Ja, és 1.5M ft hitel.

nov. 21. 08:28
 16/27 anonim válasza:
44%

Hahó, kérdező, illetve jövőbeli válaszolók!

Itt mindenki szinte minden titkát kiadja, de újra kérem a kérdezőt, hogy írja meg, egyáltalán miért kérdezi, s adja ki magát legalább annyira, ahogy a válaszolók is - bolondmód - teszik.

nov. 21. 10:44
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

#16. "bolondmód"

Egy névtelenségig anonim oldalon? Miért ne lehetne ezeket őszintén leírni?

nov. 21. 11:22
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
16 - hahó ez egy anonim fórum, ahol még ha igazat ír is valaki, nem tudod, hogy ki az. Vagy ezt így nagyon bonyolult átlátni/belátni? Vagy mi a gond?
nov. 21. 11:41
 19/27 anonim ***** válasza:
73%

Szüleimmel élek egy háztartásban, szintes ház.

Hitel nincs. 1 jó állapotú régebbi autó, 2 kismotor, egy panellakás, 3 lakótelepi garázs van nekem. Meg 3 millió kp.

3 műszakos gyári munkás vagyok, Fejér vm.

nov. 21. 18:08
 20/27 A kérdező kommentje:

Köszi a kérdést, azért kérdeztem mert ebbe a korosztályba tartozom, olyan 30as években járok,de úgy érzem elszúrtam.

Nekem semmin sincs, csak 1 elrontott házasság, 1 gyerek ami után minden elromlott. Megtakarításom csak 1 milla van , de semmi másom nincs , minden a házastársam nevére került de hosszú lenne leírnom és nem akarom hogy kiderüljön ki vagyok ha házastársam fellép véletlenül a gyakorikra.

Akartam látni hogy csak én vagyok ennyire lemaradva, és úgy tűnik igen..

Köszi hogy írtatok , lehet majd jelentkezem még.

Addigis írhattok még/mások is.

nov. 21. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!