Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a megtakarításotok...

Mennyi a megtakarításotok 30-45év közöttiek? És hol éltek? Írjatok kört is

Figyelt kérdés

Nyilván más is irhat, de leginkább ez a korosztály érdekel..

Nyilván irhatjatok azt is hol dolgoztok de nem muszalj természetesen

nov. 20. 14:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
94%

#20. "Akartam látni hogy csak én vagyok ennyire lemaradva, és úgy tűnik igen."

Ez hülyeség, egyáltalán nem reprezentatív az, hogy itt néhányan kommentelünk (ráadásul a tartalmak valóságalapját sem lehet ellenőrizni).

nov. 21. 20:16
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Most 2 millám van, de mivel vállalkozásba kezdtem, kéthavonta félre fogok rakni kicsit több, mint egy milliót.
nov. 21. 20:48
 23/27 anonim ***** válasza:
38%

22# ha vállalkozást most kezdtél akkor biztos nem egyből annyit Fajsz félre az elején egy vállalkozás pénzt visz.. tehát nagy kamu az egész..

Nekem 1millam van de vannak egyéb ertekeim mint állatok és föld..

nov. 21. 21:41
 24/27 anonim ***** válasza:
87%

19# engem érdekel ha van paneled miért élsz a szüleidnél?

Kérdező attól is függ hogy kinek van hitele kinek nincs

nov. 21. 21:43
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
22, ez nem visz el sok pénzt, de imponáló, hogy kamunak tartod. Szerencsésnek is érzem magam. Ha szar a hónap és csak 500k-t tudok félretenni, még akkor is megvan 2 hónap alatt az 1 millió. Ez a cél.
nov. 21. 22:36
 26/27 anonim ***** válasza:
84%

24-es, 15 éve elkezdtem dolgozni egy gyárban. Spóroltam, 5 éve vettem kp-ra a lakást befektetésnek. Közben felújítottam fullra, 6 milliót rávágtam. Úgy volt, odamegyek. Közben szereztem még 3 garázst, azokat kiadtam.

A panel a szomszéd településen van, közel. Egyedül nem mentem oda lakni, itt a szülőfalumban van minden ismerős, és szeretek itt élni, mert szebb a környezet. Nagy szintes házunk van, elférek, elvagyok velük. Nagy

parkosított udvar, segítek a szüleimnek, mert már nem fiatalok.

Közben néha a panelt kiadom Németországból néha hazalátogató családnak, egész jó árért.

nov. 22. 07:12
 27/27 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem sincs sok félre tett pénzem, eddíg albérletben éltem ill. tanultam , most van folyamatban a 3. diplomám, viszont nem a legjobban keresett egyetemi képzéseket választottam, szóval nehéz félre tenni...
nov. 24. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!