Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ausztriában élők és dolgozók,...

Ausztriában élők és dolgozók, ti hány eurót tudtok félretenni havonta?

Figyelt kérdés

okt. 5. 09:37
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Havi 1000-1200 között minimum
okt. 5. 10:47
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Ismerősöm 2000-2500 €
okt. 5. 12:19
 3/8 anonim ***** válasza:
40%
0 eurót, 2 családtagom magyarországi élete, lakbére és hitelei még pont kijönnek belőle, így hárman élünk egy fizuból.
okt. 5. 14:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Bár én németben vagyok de mivel legrosszabb adókategória és egyedül vagyok ezért olyan 600-800 euró ami marad a kiadásaim után

De nem spórolok semmin, néha járok étterembe, megveszek mindent amit akarok. Idén telót vettem 200 ezer forintért (499 euró), tavaly videókártyát vettem átszámolva majdnem 500 ezer forintért... otthoni fizuból ezek a dolgok nehezen jönnének ki mivel nincs se diplomám se szakmám, hogy jól keressek

okt. 5. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Változó, de az atlag 2000 euró. Ketten keresünk.
okt. 6. 14:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok, érdekes, itt a gyakorin eddig azokat pontozták le, akik egyáltalán félre mertek valamit tenni, mert "rohadék gazdag, dögöljön meg, benyomom a pirosat jól" úgy tűnik változott a trend, én napról napra tengődöm, most biztos ez nem tetszik. de remélem legalább jobban érzitek magatokat.
okt. 6. 18:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Van a másik, hogy az egyik ember szerencsésen kevésből jót tud megteremteni és azért van lefújozva. Pedig nem beképzelten mondja. De ha már X nyomorog vagy az Y fényűző IT, akkor mindenki más szutyok életet él. Csúnyábban írtam volna. Ez itt a probléma, pedig nagyon különbözők vagyunk és pontosan Magyarországon nagyon szét vagyunk húzva.
okt. 6. 22:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Évente kb 10000 Eurót, illetve a lakáshitelt is félretevésnek gondolom, szóval az még évi 5000. Ezen felül még rendszertelenül összejön kb 4000 Euro, ami inkább bútorokra, nyaralásra megy el. Barátnőm kb havi 500-at tud félretenni, bár ő jóval kevesebbet keres mint én.
okt. 28. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!