1 szezon alatt mennyit lehet félretenni szobalányként Ausztriában?
Én hajon voltam, a fizetésem teljesen eltudtam rakni, és a jattból vásárolgattam.
Ágy,kaja vizet is kaptunk, minden volt innen már csak amire szükséged volt arra kellett költeni
A szállásra és a kajára általában az ilyen helyeken nem kell költeni. Más kérdés, hogy a kaja minősége nem mindig megfelelő, szóval ha épp nem jön be az aznapi menü, akkor venni kell valamit.
Átlagban magyar Forintra átszámolva 500.000 forintot lehet keresni, így azt majdnem 100%-ban félre tudod tenni.
Én 4 hónap alatt 2.000.000 Forintot raktam félre így, hogy egyáltalán nem vagy csak minimálisat költöttem.
A hazaút neccesebb kocsival, mert 60.000 volt a benzin haza és utána megint ki, de megéri és a keresetedhez képest aprópénz.
Ausztriában jellemzően a tiroli síparadicsomok azok, ahol szezonmunka van szállással, ellátással és szinte a teljes fizetésedet félrerakhatnád.
Mivel itt volt az európai koronavírus fertőzések egyik kiindulópontja, itt most minden bezárt, kijárási tilalom van, aki nem ott lakik, be se utazhat Tirol területére, úgyhogy egyelőre ne gondolkodj ilyen munkában!
Ausztria más területein vannak helyi lakosok ezekre a munkákra, nem adnak szállást, ellátást, így ezek a költségek a fizetésed jelentős részét elvinnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!