Dolgozhatok úgy Pesten, ha Miskolci lakcímet van csak? Vagy mindenképp szükségem van pesti lakcimre?
Figyelt kérdés
Csak szezonális munkáról lenne szó napi bejelentéssel.2019. jún. 21. 11:34
1/5 anonim válasza:
Nem tudom a szezonális munka hogy működik, de alapvetően Budapest és Miskolc nem két külön ország, miért ne dolgozhatnál?
2/5 anonim válasza:
Lehet. Állandó munkánál egy Miskolc-Budapest vasúti vagy buszbérletet is kérhetnél, aminek minimum a 86%-át kötelező állniuk, bár az már annyira drága, hogy nem vennének fel ha ilyen igényed van - már az agglomerációs bérletekért is gyakran húzzák a szájuk.
3/5 anonim válasza:
Az, hogy a bejelentett lakhelyed nem a fővárosban van, nem zárja ki azt, hogy Pesten dolgozz.
Olyan incidens se lesz, hogy nem vennének fel, mert messzebb lasz és a közlekedéssel biztos majd bajaid lesznek.
4/5 anonim válasza:
Évek óta dolgozok Budapesten, és nincs budapesti lakcímem. A testvérem közel 10 éve él itt, de csak idén jelentkezett be az albérletbe. A kutyát nem érdekli.
5/5 anonim válasza:
Egy évig dolgoztam Pesten miskolci lakcímmel, senkit nem zavart. Mondjuk csak pesti bérletet kértem cafetériában, mást nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!