Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi hiteletek van vagy...

Mennyi hiteletek van vagy adósságotok, mennyi megtakarított pénzetek + hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés

nov. 21. 17:03
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
14%

Bocs, de irj már egyetlen olyan releváns technikai specifikációt amiben az Iphone veri az azonos szériás Samsung Galaxy S telefonokat.

nov. 23. 10:07
 32/65 anonim ***** válasza:
0%
Kamera
nov. 23. 11:43
 33/65 anonim válasza:
17%
Érdekes válaszok születtek itt. Kb 4 millió magyar él úgy hogy fel milliojuk sincsen. Akkor ezek szerint ide csak a vagyonosabb emberkek írkalnak? Oké írta van aki külföldön dolgozott az biztos tett el. De aki magyar fizetésből el ami 440 ezer ft atlag az nem fog 20 milliot eltenni. Vannak ismerősök aki 800at keres és 2m ftja sincs. Ez ilyen farokmeres.
nov. 23. 12:15
 34/65 anonim ***** válasza:
87%
Ide csórók írnak, akik álmodoznak a sok pénzről
nov. 23. 12:43
 35/65 anonim ***** válasza:
100%
Pénzügyes sub-on miért várjátok, hogy az átlag vagy az átlag alatti ír? Pláne olyan kérdésre, hogy mennyi pénzed van.
nov. 23. 12:48
 36/65 anonim ***** válasza:
73%
Itt semmi értelmeset nem tudnak írni. Mondom ezt 1 millió megtakarítással.
nov. 23. 12:52
 37/65 A kérdező kommentje:

Itt mindenki okos, ügyes:)

Azt jelenti előre megyünk nem hátra :D

Persze ez csak vicc volt

Irhat az is akinek kevesebb van, nincs abban semmi szégyen.

Mi a kevesebb megtakarítással lévők lehet kényelmesebben fogjuk érezni magunkat..:)

nov. 24. 09:19
 38/65 anonim ***** válasza:
100%

Hitel nincs

Nekem Van egy 150m2 családi házam ( Nem tudom most milyen árban vannak ezek most)

És Közös megtakarítás a férjemmel 40millió , 38 vagyok, ő 35 éves.

nov. 24. 21:19
 39/65 anonim ***** válasza:
100%

Hitelem nincs, remélem nem is lesz.

Van egy kis lakásom 18-20 millió között lehetne eladni és egy telkem, az értékét nem tudom, de olyan 25 millióra saccolnám.

Megtakarított pénzösszeg kb. összesen 13 millió + nekem tartoznak olyan 1 millióval.

Egyéb nagy értékű dolgom nincs, tehát pl. autó.

30 éves leszek egy hónap múlva.

nov. 25. 08:18
 40/65 anonim ***** válasza:
100%
Az odáig rendben van, hogy itt a pénzügyek kategóriába nem a csóró szalagdroidok szoktak írni, de az azért nekem is felettébb hihetetlen, hogy szinte senkinek nincs semmilyen hitele.
nov. 25. 08:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!