Hogyan lehet megélni a lakhatás kifizetése után egyedül 75 ezer forintból?
Élelmiszert, egyebeket ki kellene hoznom ennyiből. 30 körüli pasi vagyok.
Főzni alap szinten tudok, tanácsokra lenne szükségem hogy jöjjek ki ennyi pénzből.
Tehát olyan napi 2500 forintról beszélünk.
Furcsa szerzet a kérdező, maradjunk annyiban.
Akkor, hogy válaszoljak is a kérdésére:
Hogyan lehet 75 ezerből kihozni a lakhatáson és rezsin kívül mindent, tehát a kaját, tisztálkodást, háztartási tisztítószereket, közlekedést, gyógyszert, fogyóeszközöket, stb? A válasz: SEHOGY.
"hanem normál esetben egy férfi is használ szájvizet, fogselymet, testápolót, hajbalzsamot, arckrémet, kézkrémet, parfümöt, izzadásgátlót, formázza a szemöldökét"
Tehát ez mind alap egy férfinak? Ok. Nekem meg van szappan, szájvíz, mosok fogat, meg van fújókám amivel néha fújom magam.
Ez még oké vagy már igénytelen vagyok?
Hajbalzsam, arckrém, kézkrém...jézusom...
56,kérdező...
Megint a pénzen kaffogsz, nyafizol, hogy így nulla úgy nulla...
Folyamat csak a kifogásokat gyártod a megoldások helyett... Hiába írnak neked korrekten is az is lepereg a sík falon a fejedben.
A giotin csapna tarkón már téged, ha az atyai tockos már elmaradt...
Amúgy 30 ezerből ki lehet menni... és pl 2 hét fesztiválos takarítás 400 ezer lazán.
De mindegy is, ostobának, reménytelennek hiába mond bármit az ember. Csak tovább kántálod a kifogásokkal teli hisztidet...
Ha éltél nyugaton... Akkor nem mondanál ennyi gyökérséget és talpraesettebb lennél. Nem drága kiköltözni, ha van is eszed és értesz dolgokhoz... 😑
Hisztis farok vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!