Munkahelyek, karrier szempontjából milyen hely Rétság? Tudom Vác jobb de ott már horror a lakhatás.
Nógrád megye? Pfff, vicc kategória lehetőségekben és fizetésben is. Vác is egy vidéki település amúgy, az is egy 0.
Üdv a II. kerületből
Az egesz 5. keruletben hugy es csatorna szag van. Az 1. keruletben meg szarabbak az utak mint a 2. keruletnel. Eleg ha elindulsz a Margit hidtol folfele.
En elhiszem hogy sokan ezt szeretik, de ez inkabb szubjektiv priviegizalas. Hiaba minosited meg lepratelepezed a "frekventaltabb" (jo vicc, 30-40 eve talan tenyleg azok voltak) keruletekbol a tobbit es a kisebb telepuleseket, attol meg nemlesz az. Meg te sem leszel kulonb, csak egy nagy bohoc aki mosollyal megy at a 20 centis katyukon az 1. keruletben meg orommel issza a kavet a belvarosban a csatornaszagban, gazolajfustben.
Szivesen, tovabbra is a 3. keruletbol. Ha van egy kis idod, buszkesegbol veregesd kicsit a vallad. Neha cserelj kezet. Es allj fel kozben, hogy lassak mit csinalsz, anelkul nem sokat er. Ez az igazi kulinlegesseg teso. 🤗
Az hogy valami kátyús vagy tele van csövessel csak az ilyen proli senkiket zavarja aki napi szinten ingázik a selejt alja munkahelyére, mint például te.
Én teljesen jól megvagyok a friss levegőben a Budai hegységben a 100% remote amerikai Software Engineer pozíciómmal contractorként. Na eriggy vissza a zürichi húsfeldolgozóba te hűtőházi csicskamunkás!
🤣🤣🤣
Válaszadók többségének szerintem ugyanannyi fogalma van a budai hegyekről mint Rétságról = 0.
Azért, hogy én is beszálljak, normális emberi élet abban a retek fővárosban csak a XI. kerület magjában elképzelhető, Gellérthegy +- 100 m-es körzetében. Onnan a mínusz es a plusz hogy a hegyen is vannak proli részek (leginkabb az I. felé eső 'káder dűlő) és a hegy alján is 1-2 jobb utca. A II. és lassan a XII. aminek régen azért voltak jó része is tele van pestivel meg külföldivel meg mindenféle zűrös alakkal 😅 Hogyne zavarna a kátyú, nem a tescoból rendelem a kaját hanem delikátba járok, meg néha nem árt itthagyni ezt a f*stengert ami a város 95%-át jelenti, azt pedig leginkább kocsival érdemes, ha más nem a legközelebbi vasútállomásig.
Svájc biztos nagyon szuper, bár én azt hallottam ott vagy drogos vagy munkamániás lesz az ember, egyikre sem vágyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!