Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkahelyek, karrier szempontj...

Munkahelyek, karrier szempontjából milyen hely Rétság? Tudom Vác jobb de ott már horror a lakhatás.

Figyelt kérdés
2023. júl. 28. 15:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
25%

Nógrád megye? Pfff, vicc kategória lehetőségekben és fizetésben is. Vác is egy vidéki település amúgy, az is egy 0.

Üdv a II. kerületből

2023. júl. 28. 16:04
 2/16 anonim ***** válasza:
41%
A 2. kerulet is egy putri, borsodban kulonb az uthalozat. Udv a 3. keruletbol
2023. júl. 28. 17:54
 3/16 anonim ***** válasza:
34%
3. kerület egy lepratelep, az északi része (Békásmegyer) pedig kifejezetten egy putri. Ha még valami stabil kerületből írtál volna (pl: I. vagy V.) talán elfogadom a bókodat, de így csak kisebbségi komplexusnak tekintem mint amikor a Suzuki Swiftből kiordibál a proli a Porsche vezetőjének hogy "sz@r az autód haver". Na menjél élvezd az úthálózatodat meg a lerobbant tömegközlekedési járműveidet prolikám, ameddig én iszom a penthouse lakásom erkélyén a Dom Perignon italkülönlegességet valódi elit giga Chad létemre.
2023. júl. 28. 23:47
 4/16 anonim ***** válasza:
78%

Az egesz 5. keruletben hugy es csatorna szag van. Az 1. keruletben meg szarabbak az utak mint a 2. keruletnel. Eleg ha elindulsz a Margit hidtol folfele.

En elhiszem hogy sokan ezt szeretik, de ez inkabb szubjektiv priviegizalas. Hiaba minosited meg lepratelepezed a "frekventaltabb" (jo vicc, 30-40 eve talan tenyleg azok voltak) keruletekbol a tobbit es a kisebb telepuleseket, attol meg nemlesz az. Meg te sem leszel kulonb, csak egy nagy bohoc aki mosollyal megy at a 20 centis katyukon az 1. keruletben meg orommel issza a kavet a belvarosban a csatornaszagban, gazolajfustben.

Szivesen, tovabbra is a 3. keruletbol. Ha van egy kis idod, buszkesegbol veregesd kicsit a vallad. Neha cserelj kezet. Es allj fel kozben, hogy lassak mit csinalsz, anelkul nem sokat er. Ez az igazi kulinlegesseg teso. 🤗

2023. júl. 29. 10:45
 5/16 A kérdező kommentje:
Esetleg Rétság? ☺
2023. júl. 30. 08:21
 6/16 anonim ***** válasza:
82%
A sok budapest nyomoronc veri itt a nyálát, pedig az egész városuk egy kalap szar, mocskos, büdös, kátyús, tele van csövessel, undorító. Üdv Zürichből.
2023. aug. 3. 09:16
 7/16 anonim ***** válasza:
34%

Az hogy valami kátyús vagy tele van csövessel csak az ilyen proli senkiket zavarja aki napi szinten ingázik a selejt alja munkahelyére, mint például te.

Én teljesen jól megvagyok a friss levegőben a Budai hegységben a 100% remote amerikai Software Engineer pozíciómmal contractorként. Na eriggy vissza a zürichi húsfeldolgozóba te hűtőházi csicskamunkás!

2023. aug. 3. 13:01
 8/16 anonim ***** válasza:
59%
:D :D Te soha sem voltál szoftverfejlesztés de még pezsgő közelében sem, ekkora parasztok kidőlnek a laptop elől, meg leszédülnek az erkélyről.
2023. aug. 3. 13:04
 9/16 anonim ***** válasza:
61%

7eske, innen üdvözlöm a budai buckákat, én ezt látom az erkélyemről:

[link]

Üdv.

2023. aug. 3. 14:30
 10/16 anonim ***** válasza:
64%

🤣🤣🤣

Válaszadók többségének szerintem ugyanannyi fogalma van a budai hegyekről mint Rétságról = 0.

Azért, hogy én is beszálljak, normális emberi élet abban a retek fővárosban csak a XI. kerület magjában elképzelhető, Gellérthegy +- 100 m-es körzetében. Onnan a mínusz es a plusz hogy a hegyen is vannak proli részek (leginkabb az I. felé eső 'káder dűlő) és a hegy alján is 1-2 jobb utca. A II. és lassan a XII. aminek régen azért voltak jó része is tele van pestivel meg külföldivel meg mindenféle zűrös alakkal 😅 Hogyne zavarna a kátyú, nem a tescoból rendelem a kaját hanem delikátba járok, meg néha nem árt itthagyni ezt a f*stengert ami a város 95%-át jelenti, azt pedig leginkább kocsival érdemes, ha más nem a legközelebbi vasútállomásig.

Svájc biztos nagyon szuper, bár én azt hallottam ott vagy drogos vagy munkamániás lesz az ember, egyikre sem vágyok.

2023. aug. 3. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!