Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ausztriába vagy Angliába éri...

Ausztriába vagy Angliába éri meg jobban kimenni munka és lakhatás szempontjából ha már van család is?

Figyelt kérdés

Nyilván ausztria közelebb lenne,de nem lenne idegen annyira anglia sem,mondjuk azon belül pl Dublin.

Szeretnénk majd lépni valamerre mindenképp.

Mert magyarország nem éppen az élhető kategória lassan sajnos ,és nem szeretnénk a gyerekeinknek ilyen jövőt..Nyilván mindenhol vannak nehézségek. Ez tény.

De ami itt megy összességében, és amit külföldön élő emberektől hallani az teljesen más..

2022. dec. 27. 02:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Angliába nehéz lesz
2022. dec. 27. 07:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne annyira idegen Anglián belül Dublin? Oké... :D
2022. dec. 27. 08:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj kérdező, nyugodtan lepontozhatsz, de nem vagy sajnos jól informálva. Angliába igen nehezen fogsz tudni menni, ellenben írországba. Mert Dublin nem angliában van, nagyon nem.

Az, hogy hova érdemesebb pedig sok mindentől függ, nyelvismerettől, végzetségtől, kapcsolatoktól stb. Tehát nem tudunk adni erre egy általános választ neked.

(Az íreknek pedig elég erős akcentusok van. Nekem kvázi meg kellett tanulnom újra angolul, bàr Dublin még a szebben beszélők városa)

2022. dec. 27. 08:17
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Napi trollkodás pipa
2022. dec. 27. 08:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"de nem lenne idegen annyira anglia sem,mondjuk azon belül pl Dublin."

Ezek szerint mégis idegen, nem is kicsit... Jó hogy nem egyenesen Párizst keresed Angliában :D

2022. dec. 27. 09:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Menj Ausztriába azon belül Zürich.
2022. dec. 27. 10:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Anglia a brexit óta sztem nehez ügy.
2022. dec. 28. 09:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én Bécsbe költöztem Anglián belül
2022. dec. 28. 10:30
 9/9 anonim válasza:
Skócia.
2023. júl. 21. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!