Girlll3 kérdése:
Mennyi pénzből éltek és az milyen életszìnvonalra elég?
Figyelt kérdés
Illetve mivel foglalkoztok?aug. 17. 09:07
61/70 anonim válasza:
Általában az ilyen embereknél gond van a magánéletben. Az élete során felhalmozott negatív élmények, tapasztalatok törnek elő (esetleg csúfolták, bántalmazták a suliban) vagy csak nem jut egyről a kettőre, nem sikerült elérni a céljait vagy családi bántalmazáson esett át az évek során. A benne felgyülemlett haragot és feszültséget vetíti most ki a többi emberre, mert úgy gondolja elismerik, ha ő felsőbbrendűnek gondolja magát. Hol másutt, ha egy teljesen névtelen oldalon eljátszhatja ezt.
62/70 anonim válasza:
Az én felsőbbrendűségem nem kérdéses, tulajdonképpen általános iskola első osztály óta első vagyok szinte mindenben. Tudom, elhiszem, hogy sokaknak ez csodálatra méltó és hihetetlen, de attól még ez van.
63/70 anonim válasza:
De igazából nagyon eltértetek a lényegtől, az egész onnan indult ki, hogy az én sikereim és jólétem zavar, bosszant másokat, akik kevésbé sikeresek. Ezt kéne megszüntetni, törölni, tiltani és akkor lehetne itt kultúráltan beszélgetni. Addig sajnos csak ez a nagyon alja proliszínvonal marad, amit megszoktunk már.
64/70 anonim válasza:
Figyi egy tanács, ha ezt elakarod valakivel az online világba hitetni, ne így tedd. Egy tényleg kimagasló szellemi kapacitással rendelkező ember nem viselkedik így soha.
65/70 anonim válasza:
#64: ezekszerint meg mégis, hiszen itt vagyok élő példának
66/70 A kérdező kommentje:
Tetszik a műsor. 😆
aug. 19. 21:16
67/70 anonim válasza:
Nem hiszitek el, de tényleg bazinagy szakadékok vannak fizetések és melók között!
Feleségemnek csak logisztikus Okj ja van meg szinte kitűnő gimnáziumi érettségije, viszont semmi affinitása a nyelvtanuláshoz, a főnökasszonyának aki csak hat évvel idősebb nála és csak egy közigazgatási diplomája van "rite" minősítéssel (elégséges kb) meg egy b2 német nyelvvizsgája, 140 ezerrel kap több fizetést, miközben párom tanította be a munkára és csak egy éve lesz a cégnél...
Mindketten ugyanazt a munkát végzik, sőt párom sokszor többet...
68/70 kürtőskalácska válasza:
Kb nettó 600000ft ( sok mindentől változik nyáron szinte nem is keresek)
Szerintem egész jól élek jutt mindenre van saját házam hitel mentesen.
Munka:Erdész
70/70 anonim válasza:
2 millió nettóból. Én keresek 1,2 milliót, feleségem 800 ezret. Nincs gondunk semmire, kényelmesen élünk, de semmi luxus nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!