Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi pénzből éltek és az...

Girlll3 kérdése:

Mennyi pénzből éltek és az milyen életszìnvonalra elég?

Figyelt kérdés
Illetve mivel foglalkoztok?

aug. 17. 09:07
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
24%

"Igen itt a probléma mikor valaki pusztán a fizetése alapján képzeli magát felsőbbrendűnek a többi embernél."

Egyáltalán nem a fizetésem miatt gondolom magan felsőbbrendűnek nálad, ez megint csak a Te frusztrációd kivetülése. Attól gondolom magam felsőbbrendűnek, hogy top 1% voltam mindenhol mindenben az életben, tanulmanyokban, munkában, sportban, hobbikban. Na most ezekután nekem egy tanulatlan proli ne akarja megmagyarázni, hogy ezt csak beképzeltem, azért a proliságnak is van határa.

aug. 18. 09:47
 52/70 anonim ***** válasza:
Ja nálam ne is gondold magad felsőbbrendűnek, mert nem vagy az. Mindenki lesz@rja ebben ez életben hol vagy/voltál abban az 1 százalékban. És, ha abban is vagy miből gondolod, hogy a másik nincs abban? Te valójában csak egy tanulatlan proli vagy és itt próbálod megjátszani micsoda értelmiségi és gazdag vagy... Szánalmas és sajnálatra méltó vagy, kiváló példa mivé válik az ember, ha istennek hiszi magát. Lehet az agyad szét tanultad és pénzed is van, de emberileg egy nagy nulla amit mutatsz.
aug. 18. 09:53
 53/70 anonim ***** válasza:
84%
Nem bántottad meg a lelkem, mert nem vagy mindenben jobb és lehet, hogy semmiben nem vagy jobb nálam.:) Egy egyszerű troll vagy és simán megkockáztatom, hogy mégcsak munkád sincs. Amiben biztosan jobb vagy nálam az a nagyképűség.
aug. 18. 10:13
 54/70 anonim ***** válasza:
30%
Eleve itt is egy fél pipával verlek (neked 2 van nekem 2,5) és mégcsak virtuális térről beszélünk. Ez alapján is szinte biztosan mindenben jobb vagyok nálad az életben is csak én engem nem erre a gőgre és nagyképűségre, felsőbbrendű komplexusra neveltek, mint téged.:)
aug. 18. 10:18
 55/70 anonim ***** válasza:
Olvasom itt a hozzászólásokat, én azt nem értem, hogy aki lepontoz meg nem hiszi el, hogy valaki sokat keres az hol él, ennyire tájékozott ? Mi Budapesten élünk, nem éltünk mindig itt, de volt fogalmam, hogy az itteni bérek a duplája vagy több, mint vidéken, ahol van egy cég és nem akar megfizetni, arra játszik, hogy nem tudsz hova menni, messzebb meg úgyse fogsz. Amikor ide jöttünk, simán két és félszeres bérért mentem tovább, azóta 3 évenkénti váltásokkal plusz 20%, nagy a munkaerő hiány, nincs szakember, harcolnak az emberért. Persze képesítés meg tapasztalat kell, mi ketten mérnökként 1,8-at keresünk, elvagyunk belőle és azt is tudom, ha elmennénk külföldre, ott ennek a duplája jönne be havonta, folyamatosan jönnek a német-osztrák megkeresések bérmegjelöléssel. Gondolom aki az 1 milliót se hiszi el az ezt se.
aug. 19. 11:10
 56/70 anonim ***** válasza:
55, én elhiszem, pont fordítva szoktam ezt amúgy látni, hogy sok pesti egyszerűen nem hiszi el, hogy "vidéken" 200-250 ezreket fizetnek, úgy tesznek, mintha csal a tanulatlan, fogatlan rétegnek fizetnének ennyit az országban.
aug. 19. 11:12
 57/70 anonim ***** válasza:
#53, #54: nagyon szórakoztató, amikor a pórnép gondolja jobnak gondolja magát a nemeseknél :) :) :)
aug. 19. 12:04
 58/70 anonim ***** válasza:
#57: Én is jól szórakozok, ahogy a troll proli kommentjeit törli kifelé a moderátor.:D Akkora nemes vagy már papa, hogy válllalhatatlanok a megszólalásiad. Észrevetted?
aug. 19. 13:00
 59/70 anonim ***** válasza:
55: Budapesti vagyok és ez konkrétan nem igaz így általánosítva! Most röhögök is. :D :D :D
aug. 19. 13:16
 60/70 anonim ***** válasza:

Én meg szakértőként kielemzem, hogy az 51-es kommentelővel vannak problémák. S akkor lehet bekérni a papíromat, de nem fogom adni. Na! :D

Viccet félretéve van egy kérdésem. Mégis milyen jogon állapít meg valaki olyat ismeretlenről, hogy tanulatlan proli? Csak ennyiből is gond van és elég ennyit látni józan embernek. Csak józan paraszti ésszel is láthatónak kéne lennie, hogy ő kezdett normálisan beszélni és ő kapta a leprolizást. Hozzáteszem: a fele valóban kamus a Gyakorin és nem hiába élt ezzel.

aug. 19. 13:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!