Mennyi pénzből éltek és az milyen életszìnvonalra elég?
"Igen itt a probléma mikor valaki pusztán a fizetése alapján képzeli magát felsőbbrendűnek a többi embernél."
Egyáltalán nem a fizetésem miatt gondolom magan felsőbbrendűnek nálad, ez megint csak a Te frusztrációd kivetülése. Attól gondolom magam felsőbbrendűnek, hogy top 1% voltam mindenhol mindenben az életben, tanulmanyokban, munkában, sportban, hobbikban. Na most ezekután nekem egy tanulatlan proli ne akarja megmagyarázni, hogy ezt csak beképzeltem, azért a proliságnak is van határa.
Én meg szakértőként kielemzem, hogy az 51-es kommentelővel vannak problémák. S akkor lehet bekérni a papíromat, de nem fogom adni. Na! :D
Viccet félretéve van egy kérdésem. Mégis milyen jogon állapít meg valaki olyat ismeretlenről, hogy tanulatlan proli? Csak ennyiből is gond van és elég ennyit látni józan embernek. Csak józan paraszti ésszel is láthatónak kéne lennie, hogy ő kezdett normálisan beszélni és ő kapta a leprolizást. Hozzáteszem: a fele valóban kamus a Gyakorin és nem hiába élt ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!