Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi pénzből éltek és az...

Girlll3 kérdése:

Mennyi pénzből éltek és az milyen életszìnvonalra elég?

Figyelt kérdés
Illetve mivel foglalkoztok?

aug. 17. 09:07
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
80%
30, csak az a baj, hogy akkor már nagyon nehéz lesz bármilyen fizikai melót találni. Én kerestem egy lazább melót, és az edzésre koncentrálok :)
aug. 17. 16:05
 32/70 anonim ***** válasza:
44%

Alapbérünk összesen 1,2 m. Páromnak 3 havonta van bonus fél-1 havi.

3an élünk belöle a fiúnkkal. Éppen, hogy kijövünk.

aug. 17. 16:22
 33/70 anonim ***** válasza:
60%
#1 vagyok, megtudhatnám, hogy miért kaptam ezt a rengeteg lepontozást...? Ez valamiféle kompenzáció? Vagy nem teljesen értem mi az oka. Teljes mértékben a kérdésre válaszoltam, teljesen őszintén.
aug. 17. 18:39
 34/70 anonim ***** válasza:
19%

#29 nem, nincs sok. Viszont ezen az oldalon annál több a noname kamus.

Egyik millió fölöttit kereső nagyokostól se láttam még bérpapírt (személyes adatokat kitakarva) Addig pedig, messziről jött ember azt mond amit akar. Én meg jó pár év ittlét után már a kérdést se hiszem el :D

aug. 17. 19:03
 35/70 anonim ***** válasza:
75%
#34: ha elküldöm a bérpapírom bocsánatot kérsz nyilvánosan?
aug. 17. 19:17
 36/70 anonim ***** válasza:
86%

#34 berpapirral mire mesz? En mutattam mar itt berpapirt, akkor azt kaptam, hogy Photoshop (ami egyebkent akar teljesen jogos is lehetne, kb. 2 perc atszerkeszteni az osszegeket).

Irtam, hogy akkor felolem talalkozhatunk egy elore megbeszelt helyen, leteszunk mindketten az asztalra 1 millio forintot, megmutatom az eredeti munkaszerzodesem, belepek netbankba es megmutatom a munkaber utalasaimat, RSU grantemet es ha hazudok, akkor az illeto viszi a penzt, ha nem hazudok, akkor meg en, erre persze mar bekussolt.

aug. 17. 19:28
 37/70 anonim ***** válasza:
#34 Sok vagy nem sok, de ezek szerint te egy vagy közülük... 😅
aug. 17. 19:46
 38/70 anonim ***** válasza:
38%

Micsoda értelmi szint, itt akarja valaki a bérpapírját bemutatni és egy bocsánatkérést a gyk népe előtt :D

Azr hiszem, erre mondják, hogy a pénzzel nem jár ész.

aug. 17. 19:56
 39/70 anonim ***** válasza:
70%
most megint az jön, hogy igazi a csóró prolik az élet nyertesei, ők az okosok, csak igazságtalan az élet és azért keresnek minimálbér környékén...? már vártam
aug. 17. 20:04
 40/70 anonim ***** válasza:
67%
(Tökre vicces, hogy a 0,0 és a 0,0 milliárd jövedelműek hogy köpködik egymást. A 0,0 milliárd jövedelmű prolizza a 0,0 milliárd jövedelműt, a 0,0 milliárd jövedelmű pedig nem hiszi el, hogy a 0,0 milliárd jövedelműnek 0,0 milliárd a jövedelme, mert biztos csak nagyzolásból mondja hogy neki 0,0 milliárd a jövedelme.🤣🤣🤣)
aug. 17. 20:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!