Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi pénzből éltek és az...

Girlll3 kérdése:

Mennyi pénzből éltek és az milyen életszìnvonalra elég?

Figyelt kérdés
Illetve mivel foglalkoztok?

aug. 17. 09:07
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
34%
2 millió nettó, ez a klasszik középosztály, ami "nem létezik" Magyarországon. Saját házunk, új autónm van, nem kell számolnunk a pénzt, nyaralunk, szórakozunk, éttermezünk, de még így is bőven 1 millió fölött teszünk félre havonta, hitelünk sincs. IT-ban dolgozunk mind a ketten.
aug. 17. 09:17
 2/70 anonim ***** válasza:
83%
Jelenleg ketten nettó 530 ezerből. Nincs se lakbér, se lakáshitel (örökölt lakás). Olyan középosztálybeli életre elég, van légkondi, néha eljárunk szórakozni, mint a mozi, színház, koncert, illetve egy-két utazás belföldre és a szomszédos országokba úgy hogy nincs szállás, reggel jövünk este megyünk. Így az éttermi ebéd belefér. Kedvenc a Balaton, oda mentünk 3 napra is úgy, hogy este haza, reggel vissza (éljen az országbérlet). Néha házhoz is rendelünk kaját amikor nincs idő/kedv főzni, havi 2-3 alkalom. Budapest délnyugati agglomerációja, én a fővárosba, párom sokkal messzebb járt dolgozni, de most épp munkát vált, felvették helyben, szerdán kezd. Így a fizetés is megugrik egy kicsit, talán bele fog férni majd a szállás egy éjszakára.
aug. 17. 09:23
 3/70 anonim ***** válasza:
14%
Na a kis szombat reggeli aranyásó 😂
aug. 17. 09:23
 4/70 anonim ***** válasza:
42%
Mindjárt jönnek a a nettó milliós fizetésüek akik majd még panaszkodnak is,hogy éppen csak elég a megélhetésre..🤣
aug. 17. 09:24
 5/70 anonim ***** válasza:
62%

Én csak a kérdésre válaszolok, nem dicsekvésnek szánom.

Nettó 1,1 mio-t keresek. Egyedül élek saját lakásban, amit én vásároltam saját pénzből, hitel nélkül (még anno 2016-ban, amikor 20-25 mio-ért lehetett normális lakást kapni).

Ebből nyilvánvalóan nagyon jó életszínvonalat fent lehet tartani, amit én viszont nem teszek. A havi költségeim olyan 150e-re rúgnak, a többit meg félreteszem.

Foglalkozásom: pénzügyi elemző.

aug. 17. 09:36
 6/70 anonim ***** válasza:
52%

Én nyugdijjas vagyok, egyedűl élek saját házban 196400 forintot kapok.

Nehezen de kijövök belölle. Sok minden megterem a kertben olyan nagy étkű sem vagyok. Meg kellesz adni a kutyának is. Télen pedig jól be kellesz öltözni mert ezt a házat nem tudom jól kifűteni sajnos csak annyira hogy ne fagyjanak meg a csövek. A fiam ha tud akkor jön és segít a ház körül de alig van ideje szegénykémnek a barátnője olyankor is feszt nyaggatja telefonon hogy hól jár mikor megy haza.

aug. 17. 10:32
 7/70 anonim ***** válasza:
52%

Nettó 825-1 millió közt alakul átlagosan a bevétel, változó, mert a férjemnek nem fix, hanem órabéres, plusz pótlékok is befolyásolják, meg néha becsúszik neki egy kis mellékes. Én marketinges vagyok, ő gépész technikus. Egy ovis és egy iskolás gyerek, két cica és egy kutya van a háztartásban rajtunk kívül.

700 körül kell a megélhetésre, mondjuk ez viszonylag kényelmes, tehát nem nagyon kell figyelni a boltban meg ilyesmi. Saját kertes házunk van, hitellel, de nem vészes, 78 ezer a törlesztő havonta (még 2019-ben vettük, viszonylag jól sikerült időzíteni). Két autónk van, öregek, 18 évesek, de nem is nagyon hajtunk fiatalabbra, minket nem igazán érdekel a kocsi, csak menjen. Évente egy tengerparti nyaralás megvan, több egynapos belföldi kiruccanás. Igazából nem panaszkodom, ha valami kell, meg tudjuk venni. Abból a szempontból lenne jó picit többet keresni, hogy lenne még ez-az, amit megcsinálnánk a házon vagy a kertben, gyorsabban eljutnánk odáig több bevétellel.

aug. 17. 10:37
 8/70 anonim ***** válasza:
37%
Nettó 2,5 - 3,5 millió körül keresek 1 hónapban attól függően, hogy hány fellépésem van (nyári időszakban és decemberben jellemzően több) mennyi szponzorációs tartalmat reklámozok és mennyi reklámbevételt generálok közösségi média platformokon. DJ és tartalomgyártó vagyok.
aug. 17. 10:58
 9/70 anonim ***** válasza:
67%
Év végi prémiumot is beleszámolva havi nettó 1.5 millió fölött van a bérem, egyedül élek saját panellakásban, amin még van hitel, amit ugyan vissza tudnék fizetni, de jelenleg nem éri meg. Van céges kocsim, így erre sem kell költeni. Nem élek nagy lábon, amire talán többet költők az átlagnál azok az utazások, illetve támogatom anyagilag a szüleimet is. Évi 5 millió körül így is félre tudok tenni. Azért azt senki ne gondolja, hogy ha valaki mondjuk ennyit keres, akkor számolatlanul lehet költeni a pénzt, ezt is be kell osztani.
aug. 17. 11:22
 10/70 anonim ***** válasza:
28%
Megkérnék mindenkit, hogy ne szavazzon le csak azért, mert többet keresek nála. Undorító, primitív proli szokás.
aug. 17. 11:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!