Csak nyilvan tobbsegben vannak egy penzugyi temaju forumon azok, akik jol keresnek, a minimialberes proli erthetoen kevesbe erez ra kesztetest, hogy itt hangoztassa a fizeteset.
Vegyel mar vissza kicsit a fogyatekossagodbol es gondolkozz.
aug. 17. 15:01
25/70 anonim válasza:
Mindig van valami ostoba pribék, aki megpróbál több millió emberre vonatkozó következtetéseket levonni, mikor 6-8 jól kereső ember leírja itt a fizetését.
Az a félelmetes, hogy ezeknek az észlényeknek ugyanúgy 1-et ér a szavazata, mint bárki másnak.
aug. 17. 15:08
26/70 anonim válasza:
Költöztetőként melózok 3-400 szokott havonta összejönni nettóba, szobát bérlek, 2 lakótárs van, jól kijövünk lehet velük ökörködni de ritkán van mindenki egyszerre otthon. Sok pénzem nem marad hó végére elég sokbavan a kaja meg tápkieg gyúrás mellett ami véletlenül marad azt meg mindig elverem valamire de nem panaszkodok.
aug. 17. 15:13
27/70 anonim válasza:
Azért mindent elmond milyen majmok vannak ezen a fórumon jesszusom.
aug. 17. 15:19
28/70 anonim válasza:
26, annyiért megéri olyan szintű fizikai munkát végezni? Egy rossz mozdulat és lesérülsz hónapokra, + gyúrás is mellé.. Nem tudom hány éves lehetsz, nekem 30 évesen kezdte el kongatni a testem a vészharangot, hogy kemény fizikai munka és kemény konditermi edzések, haver ebből baj lesz'
aug. 17. 15:20
29/70 anonim válasza:
A pontozások alapján nagyon sok buta primkó ember van, aki elképzelhetetlennek tartja, hogy valaki többet keres az ő alacsony bérénél. Szánalmasak, nem véletlenül tartanak ott ahol.
aug. 17. 15:37
30/70 anonim válasza:
28, ennyit fizetnek, evvan. Nekem csak a fizikai meló fekszik az eszem nem vág annyira a tanulás nem az erőségem. Nem volt még semmi sérülésem odafigyelek azért. 23 vagyok amugy. Mondjuk erre még nem gondoltam, hogy ha mégis leroggyanok milesz. Keresek majd másik melót 😄
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!