Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi pénzből éltek és az...

Girlll3 kérdése:

Mennyi pénzből éltek és az milyen életszìnvonalra elég?

Figyelt kérdés
Illetve mivel foglalkoztok?

aug. 17. 09:07
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
100%

Mi ketten vagyunk, nettó 900-at keresünk havonta együtt.

A ház saját, öröklöt (így hitel nincs rajta), autót pedig mind a ketten kaptunk fiatalabb korunkban. Havi kb. 220.000Ft a számlák, bevásárlás, táp a kutyának. 2 autó tanoklása havi 120.000Ft.

A többit (560) osztjuk be szórakozni és tesszük félre nyaralni.

aug. 17. 20:49
 42/70 anonim ***** válasza:
17%
Itt a nagypofájúak kamuznak a legnagyobbat. Aki jól keres az nem itt találja ki vagy ha mégis, akkor nincs élete és a keresetével kompenzálja a kis farkát:)
aug. 17. 20:54
 43/70 anonim ***** válasza:
33%
#41 nem, te viszont pitiáner vagy, ezt jelentette az írásom amit persze nem értettél 🥱
aug. 17. 20:55
 44/70 anonim ***** válasza:
#44: de miért nem azzal kezdted, hogy debil vagy...?
aug. 17. 21:19
 45/70 anonim ***** válasza:
#43: ennyire fáj a csóróság?
aug. 17. 21:19
 46/70 anonim ***** válasza:
57%

Te pontosan tudod, fáj-e, hisz tapasztalod a csóróságot. Ez a háttered, innen ered a pitiáner proli attitűdöd.

De azok is pitiánerek, akik nem hiszik el ha valaki átlagbér felett egy kicsivel keres mondván az milyen sok… mert nem sok. Abszolút hihető és általános összegek szerepeltek csak itt.

További pitiánerség azon picsogni hogy lepontoztak bennünket.

Meg az is pitiánerség ha debilezünk valakit mert az belegázolt alaptalan önelégültségünkbe.

Szóval a tanulság, hogy van még fejlődési lehetőség: szabaduljatok meg a pitiánerségtől mert nagyon kínos tulajdonság, nevetségessé teszi azt, aki ezzel a tulajdonsággal rendelkezik.

😄

aug. 17. 21:47
 47/70 anonim ***** válasza:
59%

"most megint az jön, hogy igazi a csóró prolik az élet nyertesei, ők az okosok, csak igazságtalan az élet és azért keresnek minimálbér környékén...? már vártam"

Én nem minimálbért keresek, meg nem is egymilliót, hanem a kettő között, ettől függetlenül ne mondd nekem, hogy szerinted normális dolog, hogy a bérpapírodat akarod itt küldözgetni idegen embereknek, mert nem hiszik el, mennyit keresel és még bocsánatkérést is vársz, mert ez egyszerűen annyira abszurd, meg ez az ovódás csórózás is, hogy ehhez tényleg nagyon alacsony intelligenciával kell rendelkezni.

A fizetés meg irreleváns ilyen szempontból, még autisták meg aspergeresek is lehetnek milliomos mérnökök, de lehet, hogy ettől eltekintve összesdégében rém buták.

aug. 18. 06:26
 48/70 anonim ***** válasza:
40%

#47: én nem akarom a bérpapíromat küldözgetni, más kérte be az én bérpapiromat:

"Egyik millió fölöttit kereső nagyokostól se láttam még bérpapírt (személyes adatokat kitakarva) Addig pedig, messziről jött ember azt mond amit akar."

Engem egy utolsó csóró proli ne nevezzen se hazugnak, se butának, azért nehogymár a fika egye az óvodást, a kanyarban sincs hozzám sehol, mint egy ember, tudja már, hogy hol a helye.

aug. 18. 08:49
 49/70 anonim ***** válasza:
Igen itt a probléma mikor valaki pusztán a fizetése alapján képzeli magát felsőbbrendűnek a többi embernél. Ilyen okádék világot élünk. Sajnos sok az olyan aki a pénzen kívül mást nem képes felmutatni, mint a szomszédom. Itt is sok hozzá hasonló lehet.
aug. 18. 09:25
 50/70 anonim ***** válasza:
40%

Azért vicces az a sok frusztráció ami az itteni valaszokban olvasható. 🙂

Eleve a kérdés hülyeség.

Az meg, hogy az emberek irigykednek a másikra, mert az többet keres, egyszerűen szánalmas.

Tanuljon ő is, és keressen többet ő is.

Ez mindenki számára lehetséges.

aug. 18. 09:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!