250 ezres fizetésből hogyan tudok félrerakni?
Jelenleg 250 ezer forintot keresek.
Ha befizetem az összes számlát, tankolok egyet, akkor durván 100 ezer marad a zsebemben, 1 hónapra.
Hogyan tudnék ilyen fizetésből gyűjteni/ adott esetben még félre is rakni?
" Budapesten jó a tomegkozlekedés. "
Nem nem jó!
Újpest-nagytarcsa vagy szentmihály 50 perc!
Kocsival 15!
Még bringával is megvagy 30 perc alatt! (nem elektromossal)
Bkv nyugdíjasoknak való meg turistáknak városnézésre, sose célirányosan megy, és már ott rosszul kezdődik, hogy elgyalogolsz a megállóig beállsz a megállóba és vársz...
A kocsiba beülsz és indulsz, nem sétafikálsz még előtte 6-8 perceket!
Jól össze is foglalta itt a sok magyar proli, hogy miért él egyik hónapról a másikra. Lószarra se elég a fizetése, de egy 20 éves fostaligát rohadt fontos fenntartani, mert nehogymán a többi prolival kelljen utaznom a békávén. Meg ha autóm van - még ha valójában nem is engedhetem meg magamnak - 20 perccel többet nézhetem otthon a Való Világot.
Ez az ostoba, primitív Kádár-nép soha sehova nem fog fejlődni.
Igen igen, tudjuk, lerúgott, leharcolt fosokkal jártok már 25éve, de soha nem volt baja, sőt még tankolni sem kell bele, fénnyel megy. :D
Valaki linkelt egy nagyon jó költség kalkulátort, erre jöttök továbbra is 2-3 költségelemmel. Jaj istenem. :D
A csórók örülnek a csórósagnak. Meg hogy ülhetnek a dugóban.
Egy haverom keresett pár évvel ezelőtt kb. 300-at. Nagy nehezen fel tudta tornászni a fizetését 350-re, jó sok túlórával, éjszakai műszakkal. Majd vett egy 15 éves BMW-t, mert neki az volt az álma, és milyen király autó. 4 évig bírta, mert annyi gond volt vele, a fizetése nagy része, és a prémiumok is simán elmentek arra, hogy fenntartsa az autót.
De igen, tudjuk, a ti 20 éves roncsotoknál 3 évente elég olajat cserélni, meg kicserélni a szélvédőmosót.
"Ez az ostoba, primitív Kádár-nép soha sehova nem fog fejlődni."
De majd gyalog megyünk, ha nem jön a busz! Nagy Taps neked!
Fél évente cserélek olajat, nem tétel :D
Ráadásul nekem ingyen van az olaj, meg raktáros kollégámnak is.
A huladékos dobozokból két óra alatt össze lehet öntögetni egy olajcserére valót, és még a környezetet is védjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!