Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 250 ezres fizetésből hogyan...

250 ezres fizetésből hogyan tudok félrerakni?

Figyelt kérdés

Jelenleg 250 ezer forintot keresek.

Ha befizetem az összes számlát, tankolok egyet, akkor durván 100 ezer marad a zsebemben, 1 hónapra.

Hogyan tudnék ilyen fizetésből gyűjteni/ adott esetben még félre is rakni?

2022. nov. 28. 10:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy feltűnt már másnak is, hogy a 9500 ft-os BKV bérlet vagy 5 éve nem lett emelve?

Meglepő lenne, ha januáról nem emelnék azt is.

2022. nov. 28. 20:26
 52/72 anonim ***** válasza:
95%

Amúgy annyira bírom azokat az érveket, hogy "sokkal gyorsabb"; ez az érv, amiért autót vesz. "Nem fagy le, megbízható". Ez az érv, amiért neki 600.000-s telefon kell.

Tök igaz, vannak olyan élethelyzetek, amikor fontos, hogy keves idő alatt jussak el valahova, és mindig el tudjanak érni. Csak ez az esetek 99,9%-ban, 2x évesen nem igaz, ill. felesleges. Mert nem tölt be fontos pozíciót, nem egy vip ember stb. Ha igaz lenne, akkor keresne vagy 1.5 millát.

Vegyen autót, jobb fizetéssel. Vegyen 600ezres telefont, jobb fizetéssel. De alacsony jövedelemnél ált. Értelmetlen. Nem kell a tanacsaimat követni, mindenki úgy bánik a a pénzével ahogy akar, sőt én örülök a pénzszórásnak, 12 éve a részvenyportfólióm kb. Négy - ötszöröződött, hála a sok fofyasztásfüggőnek. 😀

2022. nov. 28. 20:30
 53/72 anonim ***** válasza:
100%

51.

Kb 10 éve nem lett emelve.

2022. nov. 28. 20:31
 54/72 anonim ***** válasza:
25%

52 nem is követi senki a tanácsaidat, mert full baromság!

Huszonévesen ha megkér öreganyád, hogy vásárolj már be neki akkor kölcsönkéred a banyatankját és mész azzal a buszon?

Mi van ha be kell vinni a kórházba, és nincs szabad mentő?

2022. nov. 28. 21:09
 55/72 anonim ***** válasza:
54: Taxi.
2022. nov. 28. 21:48
 56/72 anonim ***** válasza:
71%
44: Voltam regisztrált munkanélküli. Ott elvileg kötelező elfogadni a felajánlott állást. KIVÉVE ha BKV-val 20 percnél messzebb van (ez ha át is kell szállni, kb. 3-6 km). Az messzinek számít, nem reálisnak, nem megfelelőnek. Ennyit erről.:)
2022. nov. 28. 21:52
 57/72 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon költséghatékony a taxi valóban, szerinted kijön, ha közlöd a diszpécserrel, hogy a maminak nyílt combcsont törése lett? :D
2022. nov. 28. 21:58
 58/72 anonim ***** válasza:
100%
Fizetéstől függetlenül mindíg volt kocsim, mert a legtöbb költséget egyszer fizeted rá ki egy évben és teljesen kalkulálható, ha pedig nincs pénz éppen tankolni akkor ott a buszjegy.
2022. nov. 28. 22:04
 59/72 anonim ***** válasza:
90%

57: Ilyen erővel mi van, ha az autód nem indul, mert a fordulatszámjeladó megadta magát? Mi van, ha a felfokozott stresszben figyelmetlen leszel és balesetet okozol, miközben szállítod?

Mindenre lehet írni okot, mi miért rossz, de alapvetően Budapesten jó a tomegkozlekedés. Autóval kényelmesebb utazni, főleg ha ember undorod van, megértem, engem nem zavar, szeretem őket, soha senkivel nem volt konfliktusom avagy éreztem magam veszélyben évtizedek alatt.

Hogyha valakinek kevés a fizuja, ott kell spórolni ahol lehet. Aki minden hónapban összes pénzét elveri olyan kényelmi szolgáltatásra, amit anyagi helyzete nem indokol, későbbiekben fogja megszivni.

Mindenki döntsön saját belátása és pénztárcája szerint!

2022. nov. 28. 22:12
 60/72 anonim ***** válasza:
67%

59 a legfiatalabb kocsim 10 éves volt fiat.

Egyedül az volt csak szar (első autó), a többi amik utána jöttek mind japán / koreai és 15 évnél idősebb kocsik.

Sose hagyott ott egy se!

Defektem se volt egyikkel se pedig már 16 éve vezetek.

2022. nov. 28. 22:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!