250 ezres fizetésből hogyan tudok félrerakni?
Jelenleg 250 ezer forintot keresek.
Ha befizetem az összes számlát, tankolok egyet, akkor durván 100 ezer marad a zsebemben, 1 hónapra.
Hogyan tudnék ilyen fizetésből gyűjteni/ adott esetben még félre is rakni?
Autó fenntartása mellett sehogy.
Az ennyi és kész.
Milyen számláid vannak már, hogy 150 ezret elvisz?
Meg milyen kocsid?
Én egy huszasból tankolok / hónap
Számla 60, amiből 20 csak a közösköltség
80 ból kaját veszünk és kb ennyi még mx 30 at elmozizunk / fürdőzünk fejenként / hónap.
De ha csak 250-et keresnék is még 40-50 menne félre.
Ha nem tudsz félretenni, kezdj el aktívan dolgozni azon, hogy többet keress.
Rövidtávon működhet a költségek csökkentése, de hosszútávon az nem megoldás. Többet kell keresni. Nem egyszerű, de más út nincs.
Én azt gondolom, hogy 250e-s fizetesből, saját tulajdonú autót, magán célra tartani luxus. Ez az összeg már gyakorlatilag az új minimalbér, ilyen infláció mellett.
Első legyen a számlák, megtakarítas, utana minden más.
Egyebkent nem tudjuk a pontos költeseidet, a lakasbérlés árát, hitelek, telefon, internet előfizetés stb.
Le kell faragnod a költsegeidet, ez tény. Ha 50.000t tennél félre havonta, se jarnál sokkal jobban, emelkedő infláció mellett, viszont legalabb lenne tartalékod.
Keress jövedelmezőbb állást.
#8 - "Ez az összeg már gyakorlatilag az új minimalbér, ilyen infláció mellett."
FYI 133ezer a minimálbér. Ha jövőre 150-re emelik,a 250 akkor is 66%-al több lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!