250 ezres fizetésből hogyan tudok félrerakni?
Jelenleg 250 ezer forintot keresek.
Ha befizetem az összes számlát, tankolok egyet, akkor durván 100 ezer marad a zsebemben, 1 hónapra.
Hogyan tudnék ilyen fizetésből gyűjteni/ adott esetben még félre is rakni?
Előre menj ne hátra!
Oda ahol norálisan fizetnek,
a többi meg dolgozzon ha akar ennyiért!
9.
Nem azt írtam, hogy 250e az egyenlő a minimálbérrel, még 2023-ban sem, hanem gyakorlatilag annyi.
Ha megnézed, hogy 2019-ben mennyit ért egy minimálbér, és 2023-ban mennyit fog 250e, akkor szerintem kevesebbet vagy ugyanannyit fog, mint a 19-es minimálbér. Azaz a 19-es minimálbérből többet tudtál fogyasztani 19-ben, mint amennyit majd fogsz tudni 2023 végén 250e-ből. Mert az infláció szétcseszi a fizetésedet (de ne legyen igazam). Ehhez mérten igen, szerintem az autó luxus...
Kevesebbet ér, mert csomó mindent meg se tudsz venni, mindenen mennyiségi stop van nem csak árstopp, lásd cukor is.
A románoknál napi 20 kilót vehetsz itt meg max 2 kilót, de azért felemeltük az otthon főzhető pálinka mennyiségét 50 literre / év hurrá!
De azért nem mi fizetjük a háborút...
Á nem, csak lassan minden kékgalléros vissza van jelentve minimálbérre, zsebbe meg megy a boriték, fizetésemelés meg mellőzve, ahogy a járulék befizetések is...
Most rabolják ki az embereket, most kezdődik csak...
16
Az autó egyébként is luxus cikk. Az hogy sokan úgy tartanak autót, hogy rohadtul nincs pénzük fenntartani az más téma.
Már miért lenen az autó luxuscikk?
Az autózást terhelő költségek luxusak, nameg magyarország közútjainak tisztességes minőségi felújítása luxus!
A Szervízóradíjak is luxusak, az autószerelők nagyrésze meg közbe tök csorró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!