150 ezres fizetésből aki egyedül él albérletben, mennyi pénze marad szórakozásra?
Oké, szerinted hogy lehet erre úgy válaszolni, hogy nem írod meg azt, hogy hol és mennyibe kerül az albérlet + a rezsi?
És nem, nem mindegy, hol lakik, hiszen Pesten 100 ezer alatt szinte szerencse kell hozzá, hogy találj egy albérletet (önálló lakást) + rezsi kb. 30 ezer.
+ a bérlet is 10 ezer ft.
Kedves 1!
Mi a jó k--va a---ádat hogy falun?
Vidéknek hívjuk,jártál iskolába?
A nettó 150 ezres fizuból maximum úgy jössz ki élj akárhol is,hogy otthon laksz a szülőknél.
Ezek mellett a mesterségesen lent tartott bérek mellett albérletben élni elég kérdéses. Maximum akkor ha a barátnőd is veled élne, és ő is ennyit keresne szóval úgy több maradna.
De egyébként egyedül ebből lakhatást fenntartani,élni nem lehet.
Ezért megy el egyre több ember,mert megunta hogy egy középkategóriás bejárati ajtó áráért melózzon. Amiből még leadózik vagy 70 ezret azért hogy az ingyenélők és a politikusok éljenek vígan vigyorogva
3-as vagyok és nagyon jól tudom, mi az, hogy vidék.
A következőt írtad:
"Az szerintem mindegy hogy hol lakik."
Csak erre reagáltam, hogy nem mindegy, mert egy pesti, önálló albérlet 100 körül van.
Majd utána Te is leírtad, hogy "Vidéken 50 (+30 rezsi)-ért már van albérlet"
Tehát tényleg nem mindegy, feleannyiba kerül.
Na, de nem fogok vitatkozni.
A kérdésedre a válasz:
Ha 50 + 30 rezsiből meg lehet oldani a lakhatást, akkor az 80 ezer ft - ergo a maradék 70 ezer ft marad az összes többire a 150 ezerből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!