80 ezres fizetésből kijönni?
ez akkoris nagyon kevés! Mi 130 nettóból nem jövünk ki havonta...:(
22/L
Együtt éltek??Te dolgozol???
Amúgy nagyon sokan még ennyiből sem élnek.Sajnos ez a helyzet.A Dél-Alföldön meg főleg!!!Tudom.Én is itt élek.Még örülhet hogy van munkája.Elszomorító a helyzet. :(
Én is a Dél-Alföldon élek! A munka és a fizetés nem óhaj kérdése! Örüljön,hogy kapott munkát és ennyi fizetést.
Mi hárman vagyunk,és kajára.tisztítószerekre havi 30-35.000.- énl nem költünk (nem költhetek) többet.
A barátod még étkezési utalványt is kap,akkor a maradékból ki kell jönnie. Igaz,ebből nem jut kaviárra,meg italokra,bulikra.
Abból kell megélni,amennyi van.
Mit akarsz, az én barátomat "előléptették" ő meg ott vonogatta a vállát, hogy neki nem kell hozzá fizetésemelés, ne adjanak. -.-
Amúgy, lehet félt attól, hogy sokat mond, és akkor kiszórják. Viszont, ha ennyire mások vagytok a későbbiekben jó lesz elgondolkodni ezeken a dolgokon, mert, ha ő ilyen kisigényű, te pedig haladni akarsz, és teljesen másképp látjátok az anyagiakat, abból később még lehetnek bajok.
Lehetnek bajok, igen, abból, hogy az asszonyka nem képes megérteni, hogy vagy ez, vagy semmi, mert akkor mást vesznek fel helyette, és akkor meg semmi nem lenne...
Egyébként meg telefonszámlán lehet spórolni skype-al, továbbá nem kell annyit beszélni. Ha a munkához kell a telefon, azt viszont meg lehet mondani a munkaadóknak, hogy ezt állják, ezért még nem szoktak kirúgni.
"vagy ez vagy semmi"??
Eljárni nem járunk el,soha nem kérek tőle semmit,mégis a havi 10000-res előfizetéses telefont megveszi...nem hinném hogy olyan nagy igényű lennék,csupán a JÖVŐRE gondolnék (lakás,autó stb),nem pedig buli,pia,telefonra..
AZ már egy másik dolog, és ha ezt kérdezted volna, akkor egyet is értenék veled.
De nem ezt kérdezted, hanem hogy hogy értesd meg vele, hogy túl keveset kért. Ebben az esetben viszont neked kell megértened, hogy jelenleg annyi munkanélküli van, hogy hacsak az ember nem tud valami olyasmit, amit senki más, akkor keveset kell kérnie, mert másképp nincs esélye, hogy őt válasszák a többi jelentkező helyett.
Ez csak akkor nem igaz, hogyha van már egy másik ajánlata is a jelentkezéskor, amit biztosan megkapna. Akkor nyilván érdemes megpróbálni többet kialkudni, mint amit a másik helyen adnának, mert nincs vesztenivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!